Shop

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 27 februarie – 4 martie 2012

27 februarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Horosocpul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a noua saptamana din 2012, 27 februarie – 4 martie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 27 februarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

 

 

Berbec
Începutul săptămânii îţi aduce în prim plan chestiuni legate de salarizarea unui loc de muncă. Sunt posibile recompense, dialoguri interesante legate de bani, dar şi nelinişti vizavi de câştigurile tale viitoare din munca depusă la serviciu. Gustul dulce-amar predomină la capitolul financiar, de aceea fii prudent şi cheltuieşte strictul necesar. Perioada 29 februarie – 2 martie se anunţă cu întâlniri, dialoguri aprinse cu cei apropiaţi şi multe călătorii pe distanţe scurte. Scopurile pot fi diverse: de la rezolvarea unor treburi ce privesc domeniul profesional până la a face comisioane pentru cineva drag. În ziua de 2 martie planeta Mercur va păşi în semnul tău zodiacal, oferindu-ţi idei bune şi farmec în vorbe. Pentru aproximativ trei săptămâni de acum încolo, mentalul tău va beneficia de un aport astral deosebit, de aceea bine ar fi să îţi dozezi eforturile, să îţi selectezi cu grijă cuvintele şi mai ales să nu îţi divulgi planurile personale. Pe de altă parte, tendinţa de a ridica tonul va fi foarte evidentă. Atenţie că se pot strica relaţii bune, atât la serviciu, cât şi în viaţa privată! Dialogurile cu un prieten sau un specialist în dezvoltare personală te pot ajuta mult. La sfârşitul săptămânii, astrele te îndeamnă să te ocupi de treburile casei şi de membrii familiei. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile şi reamenajările interioare. Rezervă-ţi momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber.

 

Taur
Ar trebui să fii în formă în primele zile ale acestei săptămâni şi să îţi orietenzi eforturile către sufletul şi trupul tău. Planifică-ţi tratamente cosmetice, diete, programe de întreţinere corporală sau dialoguri cu specialişti în dezvoltare personală. Zilele de 29 februarie şi 1 martie sunt potrivite pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Se pare că stai bine la capitolul financiar, mai ales că poţi primi cadouri, recompense, favoruri mărunte, dar suficiente cât să îţi încânte sufletul. Planeta Mercur se va instala în semnul Berbecului începând cu amiaza zilei de 2 martie, aşa încât se anunţă o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care gândirea şi comunicarea îţi vor fi destul de umbrite. Bine ar fi să exersezi lecţia tăcerii şi să fii mai atent la ce spun ceilalţi. Pe de altă parte, sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele capului şi aparatului urinar. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Încearcă să îţi dozezi eforturile, poate chiar să îţi iei zile libere, deoarece organismul este foarte solicitat, în special mental. La serviciu, relaţiile colegiale şi activităţile se desfăşoară cu dificultate, astfel încât bine ar fi să te detaşezi şi să mergi la unison cu ceilalţi. Atenţie că duşmanii ascunşi sunt activi, prezenţi şi greu de controlat. Pentru sfârşitul săptămânii, astrele te sfătuiesc să te plimbi în aer liber sau să stai de vorbă cu cei dragi.

 

Gemeni
Dorinţa de retragere din forfota vieţii va fi foarte evidentă la începutul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru introspecţii, dialog cu propriul suflet şi detaşare de cotidian. Plimbările în aer liber, meditaţiile în locuri sfinte şi lecturile uşoare îţi vor aduce linişte şi chiar descoperirea unor noi sensuri ale vieţii. Sănătatea este vizată pe segmentele gâtului, astfel încât tăcerea îţi va fi benefică, la fel ca şi remediile naturiste. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Începutul lunii martie îţi aduce chef de viaţă şi de a te ocupa mai mult de tine. În acest sens îţi sunt favorizate dietele, programele de întreţinere corporală sau schimbarea garderobei. Prietenii te vor înconjura cu multă dragoste începând din 2 martie, deoarece planeta Mercur va păşi în semnul Berbecului. Se anunţă o perioadă de aproximativ trei săptămâni de dialoguri, întâlniri deosebite şi chiar se pot lega prietenii noi. Pe de altă parte există varianta să te desparţi de unele cunoştinţe mai vechi, însă despărţirea se pare ca va fi cu dispute aprinse. Încearcă să îţi păstrezi cumpătul şi lasă-i pe ceilalţi să îşi spună punctele de vedere. Este posibilă apariţia unui protector ale cărui sfaturi şi îndemnuri te vor duce către progres din toate punctele de vedere. Atenţie că în această perioadă vei fi tentat să îţi neglijezi persoana iubită sau copiii. Foloseşte-ţi farmecul şi mintea ageră pentru a fi alături de toţi. În ultimele zile ale intervalului analizat sunt momente bune pentru cumpărături, dar şi pentru o analiză minuţioasă a bugetului.

 

Rac
Prietenii şi protectorii îţi deschid săptămâna cu sfaturi utile şi dialoguri interesante. S-ar putea ca unele informaţii primite să te alarmeze, însă fii obiectiv şi lasă emotivitatea deoparte. Bine ar fi să faci o curăţenie drastică la capitolul prieteni, dar mai ales fii mai prudent la aripa pe care o laşi să te protejze. S-ar putea să constaţi mai târziu că această protecţie a avut doar scopuri egoiste, care vizau alte interese decât ale tale. Începutul lunii martie îţi aduce posibilitatea de a sta puţin în umbră şi a studia pe îndelete evenimentele şi oamenii din jurul tău. Atenţie că organismul va da semne de oboseală, astfel încât alternează orele de muncă cu cele de relaxare. Domeniul profesional primeşte influxurile minunate ale planetei Mercur, ce se va instala în semnul Berbecului din 2 martie. Dialogurile cu şefii sau cu persoanele cu autoritate vor fi frecvente şi de folos. Ordonează-ţi ideile, spune clar ce gândeşti, dar acceptă şi ce ţi se spune. Sunt şanse mari de a-ţi schimba meseria, serviciul şi relaţionarea cu munca şi implicaţiile ei. Poţi străluci în carieră, dar de reţinut că îţi sunt favorizate locurile de muncă în  care tu să îţi fii propriul şef şi cele care aduc progres la scară mare. Familia nu îţi susţine demersurile profesionale, aşa încât vei fi nevoit să îţi ascunzi intenţiile deocamdată. La sfârşitul săptămânii te vei simţi excelent, revenind cu forţe proaspete în mijlocul celor dragi.

 

Leu
Domeniul profesional îţi va atrage atenţia în primele zile ale săptămânii, deoarece şefii te vor chema la raport. Sunt posibile discuţii aprinse şi schimbări de poziţie în cadrul unui proiect. Poate ar fi bine să îţi îndrepţi eforturile şi planurile de viitor către alte domenii de lucru, care să te pună în valoare mai mult. Pe 29 februarie şi 1 martie se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Informaţiile primite în aceste zile par alarmante, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Capitolul financiar este destul de restrictiv, de aceea fii prudent în privinţa banilor şi mai ales evită împrumuturile sau ajutorarea altora cu bani. Relaţiile cu străinătatea vor cunoaşte revigorări, datorită intrării planetei Mercur în semnul Berbecului în după-amiaza zilei de 2 martie. Dialogurile cu persoanele străine sau cu cele aflate departe de ţară vor fi frecvente şi de bun augur. Îţi sunt favorizate demersurile legate de călătorii atât în scop turistic, cât şi în scop profesional. Pentru alţi nativi se pot pune probleme legate de studii superioare sau pe termen lung. Examenele, probele şi interviurile vor fi luate în discuţie, fapt pentru care pregăteşte-te bine. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte. Programează-ţi vizite la muzee, vizionări de filme şi piese de teatru sau participă la seminarii pe teme ce vizează dezvoltarea personală. La finalul săptămânii, organismul tău va fi destul de obosit. Retrage-te din forfota cotidiană, plimbă-te în aer liber şi foloseşte doar remedii naturiste pentru a te revigora.

 

Fecioara
La începutul săptămânii sunt posibile veşti din străinătate sau legate de studii. Discerne atent ce afli, pentru că unele informaţii sunt false sau nu te privesc pe tine. Sunt momente bune pentru a face planuri de călătorii îndepărtate. Cei implicaţi în studii universitare vor avea de-a face cu secvenţe de învăţare mai dificile, dar care cu puţin efort şi bunăvoinţă vor fi depăşite fără probleme. Zilele de 29 februarie şi 1 martie aduc forfotă în domeniul profesional. Relaţiile cu şefii vor fi puse la încercare, dar explicaţiile pertinente şi dovezile clare ale muncii tale sunt cele mai indicate instrumente de abordare a situaţiilor ivite. Capitolul financiar va primi influxurile planetei Mercur, ce va intra în semnul Berbecului în ziua de 2 martie. Se pare că se vor deschide culoare de câştig material de la autori necunoscuţi sau de la cine nu te aştepţi. Recomandabil este să fii prudent, deoarece există riscul ca mai târziu să înapoiezi cu vârf şi îndesat ce primeşti acum. Evită speculaţiile de orice fel, investiţiile sau asocierile în afaceri. Atenţie că  energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât dozează-ţi eforturile şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Sfârşitul intervalului analizat te va găsi înconjurat de prieteni. Lasă grijile deoparte şi bucură-te de prezenţa şi sfaturile lor.

 

Balanta
Capitolul financiar îţi deschide săptămâna. Se pare că este nevoie să îţi achiţi facturi, taxe, impozite mai vechi sau să iei legătura cu instituţii financiare de care eşti legat prin bani şi bunuri. Verifică cu atenţie documentele financiare, pentru că se pot ivi neînţelegeri greu de remediat. Zilele de 29 februarie şi 1 martie aduc veşti legate de străinătate. Ori vorbeşti cu cineva aflat departe de graniţele ţării, ori plănuieşti o călătorie îndepărtată. Alţii îşi vor orienta eforturile către studii şi activităţi culturale. Sunt zile bune pentru a te apropia de Divinitate şi pentru a privi viaţa şi prin prisma aspectelor spirituale. Relaţiile parteneriale vor beneficia de multă comunicare, negocieri şi idei bune pentru aproximativ trei săptămâni de acum încolo, deoarece planeta Mercur va intra în semnul Berbecului la amiaza zilei de 2 martie. Se anunţă o perioadă interesantă pentru implicarea în colaborări noi şi pentru schimbarea poziţiei în cele existente. Totuşi, în acest segment de viaţă şi activitate există un fel de ambiguitate greu de stăpânit şi înţeles. De aceea fii prudent şi ia decizii numai după o analiză minuţioasă a propunerilor oferite. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te îndeamnă să îţi aloci timp şi resurse pentru dialoguri cu şefii sau autorităţile.

 

Scorpion
Locul de muncă şi relaţiile colegiale se vor anima foarte mult din această săptămână, deoarece planeta Mercur va păşi în semnul Berbecului la amiaza zilei de 2 martie. Se întrezăreşte o perioadă de aproximativ trei săptămâni cu activităţi multe şi mărunte la serviciu. Se pot ivi îndatoriri noi, care pe moment să te bucure, dar odată cu trecerea timpului vei constata că va fi destul de dificil să le duci la bun sfârşit. De aceea fii prudent, evită să te suprasoliciţi şi munceşte cu măsură. Relaţiile colegiale devin mai agreabile, iar comunicarea va fi la cote înalte. Îţi va fi uşor să îţi negociezi poziţia şi sarcinile ce îţi revin în cadrul unei echipe de lucru. Sănătatea devine vulnerabilă, iar consultaţiile şi analizele medicale ar putea deveni subiecte frecvente. Funcţie de situaţie, consultă medicul şi ascultă sfaturile acestuia. Zilele de 29 februarie şi 1 martie vin cu aspecte legate de banii şi bunurile altora. Sunt momente bune pentru a-ţi achita taxele, facturile sau, funcţie de nevoi, pentru a lua legătura cu instituţii financiare. Bazează-te doar pe forţele tale şi evită prietenii. Chiar există şanse mari de a te despărţi definitv de cei vechi în termeni nu prea amiabili. Recomandabil este să nu răspunzi la provocările lor şi încearcă să te descurci singur. Pentru finalul săptămânii alege detaşarea de cotidian şi apropie-te mai mult de cele sfinte.

 

Sagetator
Săptămâna debutează cu multă agitaţie la serviciu. Ai multe de făcut, însă traversezi un moment în care orice sarcină pare greu de dus la capăt. Asta se datorează faptului că munceşti în salturi şi pe deasupra te ocupi şi de treburile altora. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, aşa încât ocupă-te doar de treburile tale. Atenţie că sănătatea este destul de încercată şi pot mocni dezechilibre ale glandelor endocrine. Pe 27 şi 28 februarie evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vor primi influxurile astrale ale planetei Mercur, ce se va instala în semnul Berbecului din ziua de 2 martie. Pentru aproximativ trei săptămâni de acum încolo este o perioadă bună pentru dialoguri constructive şi lămuriri legate de viitorul acestor relaţii. Disputele pot fi frecvente, dar rolul lor este de a scoate la iveală toate nemulţumirile şi de a se rezolva favorabil pentru toată lumea. Pe de altă parte, creativitatea va fi accentuată. Recomandabil este să te ocupi de hobby-uri şi chiar să organizezi petreceri surpriză pentru cei dragi. Zilele de 29 februarie şi 1 martie sunt potrivite pentru dialoguri cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Finalul săptămânii îţi va supune atenţiei capitolul financiar, în special aspectele legate de taxe, credite, facturi sau moşteniri.

 

Capricorn
Începutul săptămânii este marcat de relaţiile cu persoana iubită şi de cele cu copiii. Sunt posibile dialoguri aprinse şi reproşuri vizavi de faptul că eşti implicat mai mult în domeniul profesional, în detrimentul celui personal. Fii prudent şi găseşte un echilibru între toate laturile vieţii. Pe 29 februarie şi 1 martie se întrezăresc multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea evită provocările celorlalţi şi fii cât mai discret. Sănătatea este vizată pe segmentele aparatelui respirator, dar cele mai indicate sunt remediile naturiste. Sunt stări pasagere, nefiind probleme deosebite. Planeta Mercur va intra în semnul Berbecului în ziua de 2 martie, creându-ţi efecte în sectorul casei şi familiei. Se anunţă o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care dialogurile vor fi la cote înalte. Sunt favorizate achiziţionările de bunuri imobiliare şi subiectele legate de moşteniri. Totuşi există varianta ca un membru al familiei să aibă nevoie de ajutorul tău material. Fii prudent şi receptiv la nevoile celorlalţi. La sfârşitul săptămânii, astrele te sfătuiesc să îţi rezervi momente pentru partenerul de viaţă. Aruncă-ţi o privire obiectivă asupra colaborărilor în care eşti implicat, deoarce sunt posibile nereguli în documente şi stagnări neprevăzute.

 

Varsator
În primele zile ale săptămânii îţi sunt favorizate treburile gospodăreşti. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenjările interioare se pot face mai uşor şi cu plăcere. Relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate, de aceea fii prudent şi ascultă şi părerile celorlalţi vizavi de patrimoniu şi rude. Zilele de 29 februarie şi 1 martie aduc chef de distracţii şi aventuri. Cei dragi îţi pot crea neplăceri prin discuţii aprinse şi reproşuri. Încearcă să fii mai atent la nevoile persoanei iubite sau, funcţie de caz, la copii. Priveşte dragostea cu alţi ochi şi implică-te în ea cu tot sufletul. Gândirea şi comunicarea vor primi influxurile planetei Mercur, ce se va instala în semnul Berbecului începând cu 2 martie. Pentru aproximativ trei săptămâni de acum încolo vei deveni un bun orator,  iar cei din jur te vor admira şi se vor bucura de vorbele şi ideile tale. Pe de altă parte este o perioadă excelentă pentru a-ţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe prin parcurgerea unor forme de şcolarizare. Procesele de învăţare şi asimilare sunt favorizate, însă pot exista şi momente delicate. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi se vor anima destul de mult. Întâlnirile cu aceştia vor fi frecvente, interesante şi vor aduce un plus de farmec în viaţa ta. Poţi lega prietenii cu oameni interesaţi de aceleaşi domenii de studiu şi cercetare ca şi tine. Finalul săptămânii petrece-l alături de cei dragi şi evită activităţile de la serviciu pe cât posibil. Atenţie la sănătate!

 

Pesti

Primele zile ale săptămânii anunţă posibile călătorii pe distanţe scurte şi dialoguri cu rudele sau prietenii apropiaţi. Atenţie la drum, pentru că se pot produce neplăceri greu de estimat şi controlat. Cei implicaţi în cursuri pot întâmpina dificultăţi în asimilarea informaţiilor sau în prezentarea lor. Nu forţa nota, deoarece mentalul cotidian este destul de încercat şi are nevoie de perioade de relaxare. Până la urmă vei reuşi să rezolvi totul cu bine la momentul potrivit. Zilele de 29 februarie şi 1 martie sunt favorabile activităţilor gospodăreşti şi dialogurilor cu membrii familiei. Se fac uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente şi planurile pentru reamenajări interioare sau achiziţionarea de bunuri patrimoniale. S-ar putea ca membrii familiei să nu fie de acord cu doleanţele tale vizavi de spaţiul locativ, dar cu prudenţă şi discernământ se va putea cădea la pace. Planeta Mercur va intra în semnul Berbecului la amiaza zilei de 2 martie, dinamizându-ţi sectorul financiar. Se întrezăreşte o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care poţi primi bani câştigaţi din munca proprie, cadouri şi favoruri surpriză. Pe de o parte îţi vin bani, însă pe de alta s-ar putea să fii nevoit să cheltuieşti pe măsură. Încearcă să menţii un echilibru financiar şi să eviţi extravaganţele sau investiţiile în afaceri. La sfârşitul săptămânii se anunţă petreceri alături de cei dragi.

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

  1. angyciobanu spune:

    Am primit vesti legate de strainatate. S-a adeverit.

  2. ananaghi spune:

    sa fiu atenta la sanatate…cam tarziu,am deja gripa…

  3. cami_marga spune:

    se anunta o saptamana grea…pe toate planurile…

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu