Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 16-22 ianuarie 2012

16 ianuarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Horoscopul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a treia saptamana din 2012, 16-22 ianuarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 16 ianuarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

 

 

WORKSHOP

cu dr Nicoleta Svarlefus

de autocunoastere si transformare personala

27-29 ianuarie 2012

Bucuresti

Traieste viata pentru care ai fost creat!

Detalii aici.

 

Berbec
Săptămâna debutează cu aspecte legate de bani. Sunt zile bune pentru a-ţi achita taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Funcţie de caz, băncile şi ofertele lor te-ar putea interesa. Tentaţia cumpărăturilor sau a investiţiilor este la cote înalte, de aceea fii foarte prudent. Există riscul unor achiziţii proaste sau a investiţiilor fără o finalitate profitabilă. Zilele de 19 şi 20 ianuarie îţi aduc veşti legate de străinătate. Poţi lua legătura uşor cu cineva din afara graniţelor ţării sau poţi avea succes la demersurile necesare unei călătorii. Alţii vor avea de-a face cu studiul, examenele, probele sau interviurile aferente unor cursuri în care sunt implicaţi sau vor să se implice. Soarele se va instala în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie, oglindindu-şi razele în relaţiile de prietenie. Începe o perioadă de patru săptămâni în care întâlnirile şi dialogurile cu prietenii vor fi frecvente şi foarte interesante. Subiectele legate de spiritualitate vor intra în sfera ta de interes. Fii precaut şi discerne totul pe îndelete. Îşi poate face apariţia un personaj interesant, fascinant, ce îţi va oferi sfaturi deosebite. La sfârşitul săptămânii sunt posibile mici altercaţii cu şefii sau cu persoanele cu autoritate.

 

Taur
Relaţiile parteneriale sunt temele primelor zile ale săptămânii. Eşti destul de combativ faţă de ceilalţi, poate chiar exagerat. Recomandabil este să îţi ţii firea şi să fii mai atent la propria-ţi persoană. Pe 19 şi 20 ianuarie sunt momente bune pentru bilanţuri financiare. Banii nu par să fie o problemă în această perioadă, de aceea achită-ţi toate datoriile şi bucură-te şi de niscai cumpărături pentru sufletul tău. Soarele va păşi în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie, luminându-ţi sectorul carierei profesionale. Începe o perioadă de patru săptămâni în care şefii te vor vedea cu ochi buni, primind totodată şi susţinerea lor. Bine ar fi să îţi expui ideile şi planurile de dezvoltare profesională pentru că vei fi auzit, înţeles şi ajutat. Atmosfera din zona muncii este destul de controversată, iar relaţiile colegiale lasă mult de dorit. Recomandabil este să fii prudent şi mai reţinut vizavi de propunerile venite de la persoanele cu autoritate. Se întrezăreşte o perioadă aglomerată la servici, în care va trebui să te bazezi mai mult pe forţele tale. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal şi cap. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă compania membrilor familiei.

 

Gemeni
Locul de muncă şi tot ce ţine de el sunt preocupările tale din prima parte a săptămânii. Ai multe şi mărunte de făcut, însă te vei descurca cu brio, mai ales că ai şi suportul şefilor de partea ta. Totuşi, dozează-ţi eforturile pentru că energia vitală este scăzută mai ales în sistemul renal şi respirator. Foloseşte doar remedii naturiste şi evită tratamentele alopate. Pe 19 şi 20 ianuarie, partenerul de viaţă sau de afaceri te poate provoca la discuţii aprinse. Fii atent la reproşurile lor, întrucât este în favoara ta să ţii cont de sfaturile, îndemnurile sau nemulţumirile celorlalţi. Intrarea Soarelui în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie îţi va aduce veşti şi legături interesante din străinătate. Se poate contura o călătorie în ţinuturi îndepărtate. Cei implicaţi în diverse forme de şcolarizare vor fi favorizaţi în relaţiile cu profesorii, la examene sau în abordarea altor studii şi cercetări de viitor, poate chiar în altă ţară. Totuşi, prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin, pentru că factorul necunoscut este prezent şi îţi poate da bătăi de cap în orice moment. Spre finalul săptămânii se întrezăresc aspecte legate de banii şi bunurile altora. Sunt momente excelente pentru a te ocupa de situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli, achitarea taxelor, impozitelor sau de moşteniri.

 

Rac
Săptămâna debutează pentru tine cu veselie şi chef de aventuri. Sunt posibile mici conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dar cu un strop de bunăvoinţă şi înţelegere faţă de stările celorlalţi te vei descurca excelent. Zilele de 19 şi 20 ianuarie se anunţă cu multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt umbrite, de aceea ocupă-te doar de îndatoririle tale şi pe cât posibil de cele care te solicită mai puţin. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului şi coapselor. Recomandate sunt o dietă, exerciţii fizice uşoare şi odihnă multă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Soarele va păşi în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie, oferindu-ţi razele în sectorul financiar. Se pare că timp de patru săptămâni de acum încolo beneficiezi de ajutoare materiale din partea altora. Începe o perioadă bună de a-ţi achita datoriile de orice fel, de a-ţi face planuri de investiţii financiare sau, dacă este cazul, de a-ţi pune la punct o afacere. Totuşi fii prudent, deoarece există mulţi factori necunoscuţi vizavi de ce câştiguri poţi obţine de la alţii. La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă canalizarea atenţiei spre partenerul de viaţă sau colaboratori. Sunt zile bune pentru lămurirea detaliilor legate de viaţa în doi sau de etapele unui proiect în care eşti implicat profesional alături de alţii.

 

Leu
Treburile gospodăreşti îţi sunt bine favorizate de către astre în primele zile ale săptămânii. Bine ar fi să faci curăţenii generale, reparaţii curente sau cumpărături necesare casei. Se pot isca foarte uşor dialoguri aprinse cu membrii familiei, dar cu prudenţă şi discernământ vei putea să depăşeşti momentele delicate. Totuşi ţine cont şi de părererile celor din jur. Pe 19 şi 20 ianuarie se întrezăresc petreceri, dar şi altercaţii între părinţi şi copii. Cel mai indicat ar fi să îţi canalizezi eforturile spre un hobby neabordat de mult şi să te detaşezi de problemele celorlalţi. În seara zilei de 20 ianuarie Soarele va păşi în semnul Vărsătorului, luminându-ţi sectorul relaţiilor parteneriale. Începe o perioadă minunată în care poţi pune la punct chestiunile vieţii de cuplu, îmbunătăţindu-se astfel relaţia. Dacă eşti implicat în diverse colaborări, acestea vor cunoaşte revigorări. Pe de altă parte vor apărea şi propuneri de noi contracte de colaborare sau oameni deosebiţi ce vor să fie alături de tine în activităţi profitabile. Atenţie că există şi multe necunoscute în zona relaţiilor, de aceea fii precaut şi discerne totul pe îndelete. În ultimele zile ale intervalului analizat se pare că se animă destul de mult sfera muncii. S-ar putea să lucrezi şi în weekend, însă va merita efortul. Sănătatea este vulnerabilă, accentuându-se afecţiunile reumatismale şi cele digestive. Dozează-ţi eforturile şi rezervă-ţi momente şi pentru odihnă.

 

Fecioara
Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu rudele sunt frecvente în prima parte a săptămânii. Sunt posibile neînţelegeri, pentru că una se spune şi alta se face sau toată lumea vorbeşte şi nu ascultă nimeni. Bine ar fi să eviţi implicarea în problemele celor apropiaţi şi să selectezi veştile primite. Cei implicaţi în diverse forme de instruire vor avea de-a face cu examene, probe sau vor fi nevoiţi să studieze mai atent unele discipline. Zilele de 19 şi 20 ianuarie îţi aduc în atenţie treburile casnice. Sunt momente favorabile curăţeniilor, reamenajărilor interioare, dar şi reparaţiilor sau alcătuirii planurilor de cumpărarea a unei case sau a unui teren. Pe de altă parte, gândurile tale vor zbura către locurile natale, rude sau evenimente dragi petrecute demult. Răsfoieşte un album cu fotografii sau stai mai mult de vorbă cu o rudă dragă. Intrarea Soarelui în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie îţi va aduce multe şi mărunte de făcut la serviciu. Se conturează o perioadă de patru săptămâni, în care vei petrece multe ore lucrând, însă şi plata va fi pe măsură. Relaţiile colegiale vor cunoaşte un plus de farmec, iar activităţile desfăşurate te vor încânta. Atenţie însă la sănătate! Îţi vor fi favorizate dialogurile cu medicii, dar fii prudent. Poate ar fi bine să te orientezi către remedii naturiste şi să eviţi pe cât posibil variantele clasice de diagnostic şi tratament. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te invită la petreceri şi distracţii alături de cei dragi.

 

Balanta
Capitolul financiar îţi deschide această săptămână. Sunt zile bune pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, cadourile şi recompensele pot fi frecvente, chiar dacă mărunte, dar suficiente cât să îţi încânte sufletul. Discordia veghează atent acest sector al vieţii, astfel încât fereşte-te de afaceri, investiţii sau asocieri cu persoane ce îţi promit avantaje materiale. Zilele de 19 şi 20 ianuarie anunţă întâlniri şi dialoguri interesante cu o rudă apropiată sau un prieten. Bine este să eviţi implicarea în problemele celorlalţi şi să fii mai reţinut în privinţa temelor discutate. Alţii îşi vor îndrepta gândurile şi eforturile către diverse forme de instruire necesare dezvoltării personale sau profesionale. Soarele va intra în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie, aducându-ţi mult cântec, joc şi voie bună. Începe o perioadă excelentă pentru relaţiile amoroase şi cele cu copiii. Te poţi îndrăgosti uşor, însă de mai multe persoane odată. Încearcă să te rezumi doar la una, chiar dacă va fi destul de greu de ales. Se recomandă multă prudenţă şi discernământ, pentru că după patru săptămâni, cât Soarele îţi va lumina acest sector, sunt posibile dezamăgiri greu de estimat şi controlat. La finalul săptămânii, astrele îţi favorizează treburile gospodăreşti şi compania membrilor familiei.

 

Scorpion
Tu ar trebui să te simţi bine încă din primele zile ale săptămânii şi să te ocupi numai de sufletul şi trupul tău. Bine ar fi să mergi la un salon de cosmetică, masaj sau la o sală de gimnastică. Pe de altă parte vei fi tentat să te implici în mai multe activităţi simultan. Rezumă-te doar la cele strict necesare ţie în aceste momente. Pe 19 şi 20 ianuarie apar cheltuieli diverse pentru casă sau cei dragi. Dar, pe de altă parte şi tu la rândul tău poţi primi mici atenţii sau favoruri binemeritate. Fii prudent în privinţa relaţiilor parteneriale! S-ar putea să primeşti oferte deosebite de colaborare în proiecte pe termen lung, de aceea studiază pe îndelete ce ţi se propune şi mai ales pe cei care vor colabora cu tine. Există riscul ca mai târziu să îţi dai seama că te-ai aliat cu persoane nepotrivite sau te-ai implicat în activităţi greu de dus la bun sfârşit. Relaţiile cu familia vor primi razele minunate ale Soarelui începând cu seara zilei de 20 ianuarie, deoarece astrul va intra în semnul Vărsătorului. Timp de patru săptămâni de acum încolo vei avea succes în achiziţionarea unei case noi sau a unui teren sau în rezolvarea unor chestiuni de familie mai vechi ce vizează patrimoniul. Îndreaptă-ţi eforturile către curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări interioare, deoarece elanul va fi la cote înalte, iar succesul garantat. Nostalgia copilăriei şi a evenimentelor ei te va însoţi permanent, dar încearcă să te gândeşti doar la partea frumoasă a lucrurilor. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă reuniunile cu cei dragi, dar şi odihnă.

 

Sagetator
Prima parte a săptămânii ar trebui să o petreci mai mult în singurătate. Sufletul tău are nevoie de odihnă, introspecţie, dar mai ales de o reorientare a planurilor de viaţă. La serviciu ai multe de făcut, dar fii prudent pentru că excesul de zel îl vei plăti prin oboseală, accentuarea problemelor de sănătate şi neplata muncii depuse. Există varianta deschiderii unor culoare profesionale bune, pe o perioadă lungă de timp de acum încolo, însă discerne pe îndelete fiecare propunere de lucru. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazează-te doar pe forţele tale şi dozează-ţi eforturile. Pe 19 şi 20 ianuarie te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu forţe proaspete. Sunt zile bune pentru dialoguri cu persoane dragi, pentru începerea unei diete sau pentru vizitarea unui salon de întreţinere corporală. Soarele va intra în semnul Vărsătorului în seara zilei de 20 ianuarie, oferindu-ţi gânduri bune, idei strălucite şi farmec în vorbe. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor fi la cote înalte, iar întâlnirile şi dialogurile cu aceştia îţi vor fi de folos. Recomandabil este să încearci să păstrezi un echilibru între muncă, relaţii colegiale, familie şi forul tău interior. În ultimele zile ale intervalului analizat se întrezăresc aspecte legate de bani. Ori primeşti o primă, un cadou deosebit, ori afli informaţii preţioase legate de salarizarea de la un loc de muncă.

 

Capricorn
La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a te întâlni cu prietenii. Sunt posibile mici altercaţii, divergenţe de opinii, însă vor merita atât întâlnirile, cât şi disputele. Un protector important îţi poate oferi sfaturi utile legate de viaţa sentimentală şi de relaţiile cu copiii. Vizavi de cei dragi este posibil să ai un comportament exagerat, respectiv să te implici prea mult în treburile lor sau sau îi sufoci cu gesturi tandre. Încearcă să menţii un echilibru între nevoile tale afective şi ceea ce îţi oferă ceilalţi. Zilele de 19 şi 20 ianuarie sunt potrivite pentru retragere din forfota cotidiană. Se pot accentua problemele legate de ficat, picioare sau aparat respirator. Ocupă-te doar de activităţi de rutină şi evită pe cât posibil provocările celorlalţi. Îţi sunt de mare ajutor meditaţiile în locuri sfinte, plimbările în aer liber şi ceaiurile bunicii. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Sunt stări trecătoare pe care cu puţin efort le vei depăşi fără probleme. Soarele îţi va lumina sectorul financiar, începând cu seara zilei de 20 ianuarie, prin intrarea sa în semnul Vărsătorului. Începe o perioadă de patru săptămâni în care poţi primi bani, cadouri, recompense sau condiţiile de la un loc de muncă se pot îmbunătăţi. Totuşi ai mare grijă pe ce cheltuieşti, întrucât există riscul unor cumpărături sau investiţii proaste. La sfârşitul săptămânii te vei simţi excelent, alăturându-te celor dragi complet revigorat.

 

Varsator
La începutul săptămânii s-ar putea să ai de-a face cu un şef. Pare-se că eşti chemat la raport şi va trebui să dai socoteală pentru modul în care îţi desfăşori activitatea la serviciu. Sunt momente pasagere, care pot fi depăşite cu puţin efort, diplomaţie şi calm. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult către familie, de aceea este posibil să neglijezi îndatoririle profesionale. Există o tendinţă accentuată de a exagera în privinţa chestiunilor familiale, de aceea bine ar fi să găseşti şi să menţii un echilibru între viaţa privată şi cea socială. Zilele de 19 şi 20 ianuarie îţi aduc în atenţie prietenii şi protectorii. De reţinut ce informaţii afli în aceste zile, întrucât ţi se pot deschide oportunităţi de colaborare pentru tot restul vieţii. Soarele se va instala în semnul tău zodiacal începând cu seara zilei de 20 ianuarie, oferindu-ţi strălucire, forţă şi o mare poftă de viaţă. Se anunţă o perioadă de patru săptămâni în care te poţi ocupa mult şi bine de propia-ţi persoană prin începerea unei diete, participarea la programe de întreţinere corporală sau prin dialoguri cu specialişti în dezvoltare pesonală. În relaţiile cu ceilalţi s-ar putea să devii prea combativ, de aceea fii prudent şi lasă-le dreptul la opinii personale şi activităţi în care tu să nu fii implicat. Pentru finalul săptămânii, astrele îţi recomandă odihnă, plimbări în aer liber şi evitarea aglomeraţiilor. Atenţie la sănătatea aparatului osos şi a celui digestiv!

 

Pesti
Veştile legate de străinătate abundă încă de la începutul săptămânii. Demersurile legate de călătorii pot avea succes, chiar dacă mai există din când în când şi ceva piedici. Cei implicaţi în diverse forme de şcolarizare vor avea de-a face cu examene, probe sau dialoguri aprinse cu profesorii sau mentorii lor.  Pe 19 şi 20 ianuarie se întrezăresc altercaţii cu o persoană cu autoritate. S-ar putea ca imaginea ta în ochii celorlalţi să aibă de suferit, de aceea fii foarte prudent cum te prezinţi în lume. Soarele se va ascunde de ochii tăi, începând cu seara zilei de 20 ianaurie, prin intrarea sa în semnul Vărsătorului. Îţi va trimite raze discrete, dar minuate în sectorul mentalului profund şi al sănătăţii. Începe o perioadă bună pentru a studia pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău şi a-ţi croi noi planuri de viaţă. Sănătatea poate cunoaşte îmbunătăţiri pe zona picioarelor şi inimii, dar fii prudent. Pe de altă parte, la serviciu se vor accentua unele conflicte mai vechi. Evită provocările celor din jur şi încearcă să te îndepărtezi de persoanele care îţi pun beţe în roate. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă agape alături de prieteni.

 

Citeste si alte sfaturi si informatii utile de la Sfatulparintilor.ro:

Sexul la copii: Semnal de alarma – Sexualizarea prematura si excesiva a copiilor

Raceala si gripa: 9 alimente pe care trebuie sa le mananci cand iti e rau

Reteta zilei: Piept de pui cu legume la aburi

Desertul zilei: Prajitura Tosca

De ce banii nu aduc fericirea in cuplu

Sondaj despre sex: Cele mai des intalnite fantezii si cele mai folosite locuri pentru sex

Vedeta lunii ianuarie – Irina Pacurariu: „Ce-ar fi viata cu copii fara traznai? Doar proza…”

Copii isteti: Ce stiu bebelusii la nastere

O poveste adevarata de iubire: Marea intalnire zilnica

 

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

 1. adelin_a spune:

  eu nu prea cred ca horoscop..aveam zile mai demult cand citeam asa ceva..dar sincer niciodata nu s-a adeverti :))

 2. dodolin spune:

  bine ar fi sa fie asa cum scrie.
  scorpion sunt.

 3. aliceb77 spune:

  „Începe o perioadă de patru săptămâni în care poţi primi bani, cadouri, recompense sau condiţiile de la un loc de muncă se pot îmbunătăţi. ” – bine ar fi sa se indeplineasca1 :))

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu