Horoscop lunar FEBRUARIE 2016 - Sfatulparintilor.ro
Shop

Horoscop lunar FEBRUARIE 2016

31 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - horoscop vineri

Iata ce va rezerva astrele in luna februarie 2016, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe

 

Berbec

Relațiile cu prietenii se vor evidenția în prima parte a lunii, bine fiind să profiți de asta. Dialogurile și întâlnirile cu aceste persoane vor fi de bun augur, existând șanse să cunoști oameni noi. Începând cu 8 Februarie se vor modifica unele relații, astfel că fie renunți la unii prieteni care nu mai corespund nevoilor tale actuale, fie te orientezi spre a lega noi prietenii. Toată luna Februarie este favorabilă relaționării cu prietenii și cu persoanele din segmentul profesional care îți pot susține proiectele de la locul de muncă. În continuare, atmosfera de la serviciu este anostă, evidențiindu-se în preajma datei de 22 februarie un final de etapă. Ceva se va modifica definitiv la serviciu sau măcar în atitudinea ta față de muncă, colegi, îndatoriri profesionale. Este multă forfotă în segmentul profesional, astfel că și urmările vor fi pe măsură. Se recomandă prudență în privința sănătății, deoarece se pot accentua afecțiuni ale sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor.

 

 

Taur

Multe reflectoare de la locul de muncă sunt îndreptate spre tine. Ești apreciat de șefi, de alți oficiali ai unor instituții conexe locului tău de muncă, însă colegii nu te susțin. Parcă există un fel de ruptură, o disonanță foarte mare între tine, colegi și sarcinile de lucru pe care trebuie să le rezolvi lucrând alături de alții. În preajma datei de 8 Februarie este rost de a primi o medalie sau o promovare drept urmare a meritelor deosebite din câmpul muncii. Fii prudent, pentru că nu poți avea succes în plan profesional, bazându-te numai pe șefi sau pe alții din afara locului tău de muncă. Colegii și munca în echipă trebuie să fie la fel de importante pentru tine și trebuie să le acorzi respectul și atenția cuvenite. Altfel eșecurile se vor lanț ceva mai târziu. Atmosfera sentimentală este tensionată, astfel că în relațiile cu cei dragi, persoana iubită sau copiii, pot interveni discuții aprinse, mofturi, atitudini nepotrivite. În preajma datei de 18 Februarie se vor contura schimbări radicale în plan amoros.

 

 

Gemeni

Ești atras de activități intelectuale, culturale, științifice, de tot ce îți poate lărgi orizontul cunoașterii și îți rafinează sufletul. Demersurile legate de călătorii sau de abordarea unor programe de instruire au succes pe tot parcursul lunii. Relațiile cu străinătatea sunt bune, fiind posibil chiar să călătorești departe sau să te tot conversezi cu persoane aflate în țări străine. Sistemul tău de gândire, de abordare a vieții și experiențelor ei se va modifica radical, mai ales după 8 Februarie. În plan financiar sunt șanse să primești ajutor material de la și prin alții. Poți primi bani, favoruri, dar și informații interesante legate de moșteniri, partaje personale sau profesionale. Evită cheltuielile majore, chiar dacă, deocamdată pare că ai suficienți bani. După 20 Februarie ești luat în vizor de către șefi. Posibil să ți se ofere sarcini de lucru noi, cu mari responsabilități, pentru că în ultima vreme se pare că ai merite profesionale deosebite. Fii prudent și nu te implica mai mult decât poți duce. Sunt posibile și insuccese.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu