Cum tradeaza zodiile. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele prietenilor sau iubitilor - Sfatulparintilor.ro
Shop

Cum tradeaza zodiile. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele prietenilor sau iubitilor

18 februarie 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-inselat online sexting

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului este predispus, intr-o masura mai mare sau mai mica, sa tradeze persoanele apropiate, daca are motive destul de puternice pentru a face acest lucru.

Cu toate acestea, unii nativi tradeaza fara niciun fel de scrupule, facandu-le placere sa o faca, iar altii au nevoie de motive intemeiate pentru a se manifesta in acest fel.

Asadar, iata cum tradeaza zodiile. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele prietenilor sau iubitilor

 

BERBEC

Berbecii isi vor trada atat persoanele cu care au o relatie amoroasa, cat si cei mai apropiati prieteni doar daca in urma acestei tradari vor obtine garantia rezolvarii unora dintre cele mai apasatoare probleme ale lor. Vor infige cutitul in spate destul de puternic si se vor asigura ca nu au cum sa fie afectati, cel putin in viitorul apropiat, de razbunarea persoanelor pe care le-au tradat.

 

TAUR

Taurii sunt predispusi sa tradeze prietenii cei mai apropiati, fiindu-le frica sa tradeze in dragoste. Le este firca sa tradeze in amor din cauza ca, de cele mai multe ori, ei sunt victimele la acest capitol. Insa, fata de pesoanele care se considera apropiate lor nu au niciun fel de scrupule. Astfel, in cazul in care au de castigat ceva, de orice natura, se gandesc serios la o tradare pe care o vor justifica cu argumente dupa aceea, pentru a scapa basma curata.

 
GEMENI

In ciuda faptului ca au personalitate multipla, Gemenii au un cod al onoarei destul de puternic. Nu tradeaza deloc din motive materiale pe nimeni. Singurele momente in care sunt capabili sa tradeze cu adevarat si cand fac acest lucru cat se poate de brutal sunt acelea cand isi dau seama ca nu mai simt absolut nimic pentru persoana pe care o tradeaza. Iar acest lucru se intampla in cazul Gemenilor doar atunci cand se simt neglijati sau nedreptatiti de catre persoana respectiva, in repetate randuri.

 

 

RAC

Racii sunt nativii zodiacului care nu prea sunt in stare sa tradeze, pentru ca, in primul rand, nu sunt in stare sa minta. Mai mult, sunt niste mincinosi jalnici. Asadar, pentru a evita eventuale situatii in care ar putea fi pusi la perete, chiar daca au ceva de obtinut in urma unei tradari, se vor gandi de 100 de ori inainte sa o faca si de cele mai multe ori vor renunta la idee. Sunt capabili sa tradeze atat in amor, cat si persoane apropiate doar daca de acest lucru depinde sanatatea sau starea de bine a altei persoane importante pentru ei.

 

Citeste continuarea pe LYLA.RO.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu