Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai violente zodii. Atentie sa nu te incurci cu ele!

04 august 2017, , Vizualizări: ...
furie zodie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Potrivit astrologilor, exista nativi care au o inclinatie mai mare spre agresivitate sau violenta si exista nativi care nu ar indrazni nici macar sa ridice tonul la o persoana, in special daca este vorba de cea iubita. Iata ce spun astrologii cu privire la caracterul agresiv al zodiilor.

 

Acestia sunt cei mai agresivi nativi si cei mai pasnici din zodiac.

 

Berbec

Berbecii sunt firi destul de temperamentale, insa isi manifesta latura agresiva de cele mai multe ori doar verdal. Nu ar da niciodata intr-o femeie, insa sunt mari sanse sa se incaiere si sa se ia la bataie din nimic, lucru ce poate atrage dupa sine numai neplaceri.

 

 

Taur

Taurii au o latura intunecata ce se poate manifesta violent in anumite circumstante. Aceste circumstante care scot la iveala bestia din Tauri sunt legate strans de gradul de oboseala si frustrare de care sufera. Au tendinta de a deveni violenti, cel putin verbali, cu oricine din jurul lor, chiar daca este vorba despre femeia iubita.

 

 

Gemeni

Gemenii au noroc prin faptul ca au personalitate multipla. Astfel, ei stiu sa se tempereze interior atunci cand au porniri violente. Nu ar fi niciodata violenti cu o femeie si prefera sa se manifeste agresiv doar atunci cand vine vorba de o lupta de principii, cu reprezentanti ai politiei sau altfel de legiuitori de exemplu, pe care nu-i suporta.

 

 

Rac

Racii sunt unii dintre cei mai pasnici oameni. Dau mereu inapoi cand vine vorba de conflicte si de multe ori nu sunt capabili sa fie violenti nici macar verbal. Un rac nu se va manifesta niciodata violent cu jumatatea sa, cu copiii sau sau cu alti oameni, nici macar atunci cand sunt provocati.

 

 

Leu

Leii pe de alta parte raspund cu aceeasi moneda oricarei provocari. Nu se lasa calcati in picioare si daca sunt adusi in punctul in care rabdarea le este depasita, reactioneaza precum o bruta. Ulterior se caiesc de faptele lor, insa de cele mai multe ori ajung sa faca lucruri de neiertat.

 

Citeste continuarea pe HOROSCOPONLINE.NET.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu