Shop

Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii iunie

01 iunie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-Află ce-ţi spun stelele: Horoscopul lunii iunie

Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus –  astrolog şi life coach – şi partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informaţii despre fiecare zodie, dar şi horoscopul pentru ziua de azi, vineri, 1 iunie, găsiţi pe www.astrocafe.ro.

 

 

Berbec
Se pare că în această lună vei avea mult de furcă şi cu rudele, şi cu prietenii apropiaţi. Pregăteşte-te pentru întâlniri, dialoguri importante şi o avalanşă de informaţii, care mai de care mai controversate. Din 11 iunie, Jupiter se va instala în semnul Gemenilor, deschizându-ţi culoare noi de dezvoltare personală, prin parcurgerea unor forme de învăţământ şi prin apropierea de oameni noi. Timp de un an de zile de acum încolo vei avea posibilitatea să îţi lărgeşti orizontul cunoaşterii, să te debarasezi de vechii apropiaţi care nu îţi mai sunt de folos şi să îţi faci noi relaţii benefice. Segmentul învăţării şi cel al relaţiilor sunt foarte accentuate în această lună şi datorită aspectelor de Lună plină şi Lună nouă. Astfel, în preajma datei de 4 iunie se formează Luna plină şi eclipsă parţială de Lună în semnul Săgetătorului, aducându-ţi ori finalizarea unor cursuri universitare, ori desprinderea de persoane apropiate sau cunoştinţe aflate dincolo de graniţele ţării. Luna nouă din 19 iunie, formată în semnul Gemenilor, îţi va aduce personaje noi, de care te vei apropia uşor şi bine. Pe de altă parte este o perioadă în care vei afla multe şi mărunte despre ceilalţi. Filtrează tot ce afli şi evită implicarea în problemele altora. Călătoriile pe distanţe scurte vor fi frecvente în următorul an. După 21 iunie, când Soarele va păşi în Rac, va fi o perioadă bună pentru treburi gospodăreşti şi îmbunătăţirea relaţiilor familiale. Sunt recomandate investiţiile patrimoniale, achiziţionarea unei case, unui teren sau chiar te poţi muta într-un alt spaţiu locativ. Atenţie la sursele de apă, deoarece se pot produce avarii greu de remediat şi controlat.

 

Taur
Până pe 10 iunie te mai poţi ocupa doar de sufletul tău. După această dată, Jupiter se va muta pentru un an de zile în semnul Gemenilor, schimbându-ţi atenţia şi eforturile spre capitolul financiar. Prima parte a lunii îţi poate aduce câştiguri financiare sau schimbarea condiţiilor de la un loc de muncă, însă fii prudent pentru că Venus retrogradă în acest segment te împinge la cheltuieli nesăbuite sau chiar fraudă. Pe tot parcursul lunii se va evidenţia capitolul financiar şi datorită aspectelor de Lună plină şi Lună nouă ce se vor forma pe axa Săgetător-Gemeni. În preajma datei de 4 iunie, Luna plină şi eclipsa parţială de Lună, aspecte formate în Săgetător, îţi pot aduce o sumă importantă de bani, de la cine nici cu gândul nu gândeşti sau când te aştepţi mai puţin. Pentru alţii, funcţie de caz, va aduce rezolvări şi lămuriri în privinţa moştenirilor, partajelor sau în relaţiile cu instituţiile financiare. De reţinut că exisă un fel de mister greu de pătruns vizavi de tot ce înseamnă bani şi bunuri. Încearcă să te abţii de la cheltuieli nefondate, de la asocieri în afaceri şi alcătuieşte pe îndelete planuri financiare viabile. Pe 19 iunie, Luna nouă formată în Gemeni îţi poate deschide o perioadă benefică la câştiguri din munca proprie, dar şanse mai mari sunt lună viitoare. Atenţie că energia vitală este foarte fluctuantă în această lună, de aceea dozează-ţi eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale şi odihneşte-te mai mult. Din 21 iunie, când Soarele păşeşte în Rac, începe o perioadă bună pentru întâlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi. Pe de altă parte îţi vor fi favorizate procesele de învăţare, comunicarea, examenele, probele şi interviurile.

 

Gemeni
Tu eşti vedeta zodiacului în acastă lună. Jupiter va intra în semnul tău din 11 iunie şi îţi va da posibilitatea ca un an de zile de acum încolo să îţi refaci atât sufletul, cât şi trupul. Începe o perioadă benefică pentru dezvoltarea personală în care poţi scăpa de vechile tipare comportamentale, adoptând altele noi, conforme cu evoluţia vieţii actuale. Totuşi, deocamdată, în acest sens, cât Venus este retrogradă în semnul tău te poate înfrâna. Însă la finalul lunii, când Venus va ieşi din retrogradare, te vei simţi mult mai bine şi toate ţi se vor îndeplini după pofta inimii. Relaţiile cu ceilalţi vor fi supuse unui tir astral deosebit, datorită formării aspectelor de Lună plină şi Lună nouă pe axa Săgetător-Gemeni. Astfel, în 4 iunie se formează aspectele de Lună plină şi eclipsă parţială de Lună în Săgetător, aducându-ţi rupturi în relaţii, finalizarea unor colaborări sau activităţi desfăşurate până acum în comun cu alţii. Sunt momente decisive, aşa încât debarasează-te fără rezerve de persoanele care nu îţi mai sunt de folos sau renunţă la colaborările neprofitabile. Funcţie de caz, poate intra în discuţie şi un divorţ cu surle şi trâmbiţe. Fii convins că vor veni alţi parteneri sau colaboratori mult mai folositori. Misterul care va învălui evenimentele şi oamenii în această lună este greu de pătruns şi bine ar fi să nu forţezi nota, să eviţi controversele şi să fii foarte prudent. Pe 19 iunie, Luna nouă se va forma în semnul tău zodiacal, aducându-ţi energie, spor şi chef de a te ocupa de tot şi toate, dar mai ales vei reuşi să vezi într-o lumină nouă tot ce te înconjoară. Oricum, accentul lunii cade pe relaţiile parteneriale şi pe modul tău de a te raporta la ele. După 21 iunie, Soarele îţi va lumina segmentul financiar, pentru că se mută în Rac. Se întrezăresc câştiguri financiare şi cadouri minunate.

 

Rac
Pentru tine axa sănătăţii şi a locului de muncă este foarte evidenţiată în această lună. Până pe 11 iunie mai ai parte de prieteni şi susţinători care te pot îndrume pe căi bune pentru doisprezce ani de acum încolo. Chiar dacă uneori te simţi fără ajutorul celor din jur, cineva tot veghează asupa ta şi îţi întinde mâna doar atunci când ai nevoie. După această dată, Jupiter se mută în Gemeni, aşa încât protecţia divină îţi va facilita accesul şi succesul la demersurile subtile şi la informaţiile secrete. Timp de un an de zile de acum încolo vei primi ajutoare discrete, secrete, atât material, cât şi spiritual. Este posibil ca mentalul tău să se reorganizeze şi să îţi dezvolţi capacităţile extrasezoriale. De aceea, insomniile, revelaţiile, dezvăluirile aflate la ceas de taină vor fi la ordinea zile. Urmează un an excelent care te va ajuta să îţi modifici conştiinţa. Atenţie că tentaţiile de orice fel vor fi greu de ţinut în frâu. Bine ar fi să te înarmezi cu răbdare, detaşare de cotidian şi deschidere către planurile subitle ale vieţii. Aspectele de Lună plină, eclipsa parţială de Lună şi Luna nouă se produc pe axa Săgetător-Gemeni, pentru tine însemnând relaţiile colagiale şi sănătatea. Vor fi puse în lumină conflictele mai vechi de la serviciu, mai ales în preajma datei de 4 iunie, la momentele de Lună plină şi eclipsă parţială de Lună din semnul Săgetătorului. Practic se va încheia o etapă vizavi de muncă şi implicaţiile ei. Se pot reconfigura relaţiile colegiale şi bine ar fi să vii în întâmpinarea acestui lucru. Luna nouă din 19 iunie ce se va forma în semnul Gemenilor îţi poate scoate la iveală neplăceri tot la serviciu sau îţi poate semnala probleme legate de sănătatea aparatului respirator şi ficat. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalele  3 – 5 iunie şi 18 – 20 iunie!

 

Leu
Evenimentele marcante ale lunii vor fi în zona relaţiilor sentimentale, copiilor şi a relaţiilor cu prietenii. În preajma datei de 4 iunie au loc aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună  în semnul Săgetătorului. Astfel este posibil să se reconfigureze o relaţie de iubire sau chiar să se sfârşească. Sunt momente importante pentru destinul tău, de aceea fii deschis şi prezent în mijlocul evenimentelor. S-ar putea să descoperi lucruri neplăcute legate de cineva drag şi de aici poate apărea dorinţa de a renunţa la acea persoană. Fii prudent, gândeşte-te bine şi lasă luarea deciziilor majore după 26 august, când Mercur te va ajuta mutându-se în semnul tău zodiacal. Alţii, funcţie de caz, vor avea de-a face cu copiii şi problemele lor. Conflictele dintre generaţii se vor evidenţia mult, dându-ţi bătăi de cap. În privinţa domeniului profesional, până pe 10 iunie bine ar fi să îţi pui în ordine relaţiile cu şefii şi să activităţile pe termen lung de la serviciu. După această dată, Jupiter se va muta pentru un an de zile în semnul Gemenilor, ajutându-te astfel în relaţiile cu prietenii şi protectorii. În primul rând vei scăpa de vechile relaţii, care acum nu te mai avantajează. Se vor crea contexte în care vei cunoaşte alte personaje influente şi de a căror protecţie vei beneficia timp de doisprezece ani de acum încolo. Însă vor fi destul de dificil de separat relaţiile sentimentale de cele de prietenie. În ziua de 19 iunie se formează aspectul de Lună nouă în Gemeni, moment în care sunt posibile altercaţii cu prietenii sau cu un protector. Practic se pot rupe definitiv unele relaţii. Din 21 iunie Soarele se instalează în Rac, oferindu-ţi protecţie şi posibilitatea ameliorării problemelor de sănătate.

 

Fecioara
Luna aceasta este bogată în evenimente ce vizează casa, familia şi domeniul profesional. În ziua de 4 iunie se formează aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună în semnul Săgetătorului, aspecte ce se vor oglindi în relaţiile familiale. Dialogurile aprinse vor fi prezente, iar controversele te vor pune pe gânduri. Atenţie că un membru al familiei poate avea probleme de sănătate şi vei fi nevoit să îi acorzi ajutor. Pe de altă parte există secrete de familie care acum pot ieşi la iveală. Fii prudent, selectează informaţiile şi evită judecarea altora. Se încheie o etapă vizavi de tot ce ţine de neam, locuri natale şi patrimoniu familial. În spaţiul locativ se recomandă să acorzi multă atenţie surselor de foc şi gaze. Se pot produce avarii greu de controlat şi remediat. Din 11 iunie, Jupiter se mută în semnul Gemenilor, creându-ţi efecte în segmentul profesional. Timp de un an de zile de acum încolo se vor deschide culoare profesionale deosebite, putând astfel să îţi schimbi profesia, locul de muncă şi să abordezi domenii noi. Vor apărea alţi şefi în viaţa ta sau măcar relaţia cu cei existenţi se va reconfigura. Luna iunie este propice pentru a-ţi consolida poziţia socială, pentru a înlătura divergenţele cu şefii, dar pentru asta îţi trebuie răbdare şi perseverenţă. În ziua de 19 iunie se formează aspectul de Lună nouă în semnul Gemenilor, aspect ce îşi va oglindi efectele tot în domeniul profesional. Se anunţă o nouă etapă profesională, poate chiar un post de conducere sau sarcini noi la locul de muncă. După 21 iunie, mutarea Soarelui în semnul Racului îţi va aduce spor şi noroc la prieteni şi protectori.

 

Balanta
Pentru tine se anunţă o lună plină de călătorii, alături de prieteni, rude sau cunoscuţi. Pe de altă parte, astrele te vor îndemna să studiezi, să mergi la cursuri de formare sau să îţi îmbunătăţeşti cunoştinţele prin dialoguri cu oameni deosebiţi. În ziua de 4 iunie se formează aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună, aspecte ce îţi vor aduce noutăţi în relaţiile apropiate. Te poţi despărţi definitv de unii cunoscuţi în urma aflării unor informaţii discrete. Selectează veştile primite şi nu lua în seamă chiar tot ce auzi. Până pe 11 iunie mai beneficiezi de noroc la banii şi bunurile altora. Aşadar, bine ar fi să îţi pui în ordine documentele financiare şi relaţiile cu instituţiile financiare. După această dată, Jupiter se mută pentru un an de zile în semnul Gemenilor şi îţi va aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea, călătoriile pe distanţe lungi sau studiile universitare. Luna nouă formată tot în semnul Gemenilor în ziua de 19 iunie îţi va da informaţii despre ce va urma în privinţa relaţiilor tale cu străinătatea. S-ar putea ca o discuţie cu cineva aflat dincolo de graniţele ţării să te ajute să îţi lămureşti unele aspecte legate de o călătorie îndepărtată. Soarele îţi susţine demersurile în acest sens până pe 21 iunie, dar după această dată se va multa în Rac, luminându-ţi alt segment de viaţă şi activitate. Astfel, în ultimele zile ale lunii iunie, domeniul profesional va căpăta o valenţă aparte, întrezărindu-se mult de lucru, evenimente sociale la care va trebui să participi şi relaţii dinamice cu şefii.

 

Scorpion
Capitolul financiar este evidenţiat de astre pe tot parcursul lunii iunie, datorită aspectelor se se formează pe axa Săgetător-Gemeni. Pot apărea câştiguri substanţiale, tentaţia investiţiilor în afaceri mai mult sau mai puţin corecte, dar există şi varianta ca tu să fii nevoit să cheltuieşti sume mari de bani pentru nevoile altora. Ziua de 4 iunie este remarcabilă, deoarece se vor forma aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună în semnul Săgetătorului. Astfel îţi pot veni bani şi bunuri din munca desfăşurată la un loc de muncă sau poţi afla informaţii importane legate de salarizarea şi condiţiile unui loc de muncă în care eşti implicat sau vrei să te implici. Atenţie că există multe lucruri ascunse ochilor şi minţii tale, de aceea stai de o parte, evită reacţiile prompte şi analizează pe îndelete totul. S-ar putea chiar să îţi pierzi locul de muncă sau să renunţi de bună voie la unul, deoarece nemulţumirile sunt prea mari pentru a-ţi continua activitatea în acest sens. Până pe 11 iunie mai pot apărea colaborări profitabile sau îmbunătăţiri importante în relaţiile parteneriale existente. După această dată, Jupiter se va instala în semnul Gemenilor pentru un an de zile şi îţi va duce oportunităţi de câştig de la alţii. Funcţie de caz, se vor pune în discuţie moştenirile şi partajele specifice unui divorţ. Pe de altă parte, balansul între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii va fi la ordinea zilei. Pe 19 iunie se va forma aspectul de Lună nouă în semnul Gemenilor, aspect ce îţi poate aduce bani sau cadouri de la autori necunoscuţi sau rezolvări şi lămuriri în relaţiile cu instituţiile financiare. Din 21 iunie, Soarele se va instala în Rac, luminându-ţi relaţiile cu străinătatea, demersurile legate de călătorii îndepărtate şi studiile pe termen lung.

 

Sagetator
Tu eşti destul de solicitat şi în văzul lumii în această lună, datorită aspectelor de Lună plină şi eclipsă parţială de Lună ce se vor forma în semnul tău zodiacal în ziua de 4 iunie. Sunt zile importante, în care îţi poţi modifica felul de a interacţiona cu ceilalţi. De reţinut că subiectivismul este la cote înalte şi de aceea evită luarea deciziilor importante. Cu toate că pe tot parcursul lunii axa tu-ceilalţi este foarte bombardată de astre, cu răbdare şi discernământ poţi depăşi situaţiile confuze sau neplăcute. Este nevoie să îţi revizuieşti atitudinea şi concepţiile vizavi de ceilalţi şi să te pui mai mult în valoare. Din 11 iunie, Jupiter se va instala pentru un an de zile în semnul Gemenilor, creându-ţi oportunităţi de a cunoaşte oameni deosebiţi, alături de care vei putea desfăşura parteneriate şi colaborări profitabile. Pe parcursul următorului an se vor rupe definitiv relaţiile vechi, existând chiar, funcţie de caz, posibilitatea unui divorţ. Pentru alţi nativi vor apărea cereri în căsătorie sau persoane predestinate alături de care îşi vor petrece tot restul vieţii, chiar dacă nu se vorbeşte încă despre o relaţie oficială. De reţinut că trebuie profitat de şederea lui Jupiter în Gemeni pentru găsirea unei perechi adevărate, potrivite sau pentru însoţirea cu parteneri valoroşi. Deocamdată, în această lună relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, pentru că Venus este retrogradă în Gemeni şi te poate pune faţă în faţă cu tot felul de situaţii controversate şi neplăcute. Se recomandă o atenţie sporită în preajma datei de 19 iunie, pentru că se formează aspectul de Lună nouă în semnul Gemenilor. Este un moment în care pot apărea propuneri interesante de colaborare sau partenerul de viaţă te poate surprinde cu deciziile şi acţiunile sale. Din 21 iunie, Soarele se instalează în semnul Racului şi îţi va aduce noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora.

 

Capricorn
Evenimentele principale ale lunii iunie se află pe axa sănătăţii şi a locului de muncă. Se recomandă multă prudenţă, atenţie la semnalele organismului, consultaţii medicale şi evitarea efortului fizic prea mare. În ziua de 4 iunie se formează aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună în Săgetător, activându-ţi mentalul profund. Furtuna care se va declanşa în mintea ta te poate obosi mult şi de aici subiectivismul va atinge cote alarmante. Sunt posibile revelaţii, insomnii sau aflarea unor informaţii secretele legate de locul de muncă şi de sănătatea ficatului, aparatului respirator sau picioarelor. De evitat dialogurile cu medicii, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalele 3 – 5 iunie şi 18 – 20 iunie, pentru că există un risc crescut de erori. Îndreaptă-ţi atenţia către tratamente naturiste, plimbări în aer liber şi meditaţii în locuri sfinte. Jupiter va intra în Gemeni pe 11 iunie şi timp de un an de zile îţi va oferi posibilitatea schimbării locului de muncă şi chiar a domeniului profesional. Dar, atenţie că îţi va da şi un exces de zel în privinţa muncii, ceea ce nu este recomandat. Pe 19 iunie se formează Lună nouă în Gemeni, moment în care vei avea mult de lucru la serviciu şi din nou organismul este vulnerabil. Relaţiile colegiale sunt tensionate pe tot parcursul lunii, iar şefii sunt destul de exigenţi şi greu de mulţumit. Bazează-te doar pe forţele tale, verifică-ţi atent munca şi mai ales alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Pe de altă parte, provocarea lunii constă în a-ţi modifica concepţiile şi atitudinea vizavi de muncă şi implicaţiile ei. După 21 iunie, Soarele se va muta în Rac, luminându-ţi relaţiile parteneriale. Poţi primi oferte de colaborare avantajoase, pe care bine ar fi să le întâmpini cu drag.

 

Varsator
Axa prieteniei şi a relaţiilor sentimentale este foarte activată de astre în această lună, iar evenimentele petrecute în aceste segmente de viaţă te vor urmări pe parcursul întregii existenţe. În ziua de 4 iunie se formează aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună în semnul Săgetătorului, creându-ţi efecte în relaţiile de prietenie şi protectorat. Astfel, unele relaţii se vor încheia definitiv, însă e posibil ca totul să îţi lase un gust amar. Încearcă să te ţii la distanţă de problemele celorlalţi şi detaşează-te mai repede de persoanele care îţi înfrânează evoluţia. Pe de altă parte se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mult mai interesante şi folositoare, alături de care vei petrece mult timp. Începând cu 11 iunie, Jupiter se mută în Gemeni pentru un an de zile, oferindu-ţi şansa de a te îndrăgosti şi de a fi foarte creativ. Pentru unii nativi, aspectele legate de copii vor fi la ordinea zilei şi funcţie de caz, Vărsătorii pot deveni părinţi. Pe 19 iunie se formează Lună nouă în semnul Gemenilor, moment ce îţi poate aduce o nouă poveste de iubire. Pe de altă parte, atenţie la dorinţa exacerbată de a chefui mai tot timpul. Ceilalţi nu vor privi cu ochi buni cheful tău de aventuri şi elanul de a organiza petreceri, de aceea încearcă să ţii cont şi de părerile lor. Atenţie că acum se pot face alegeri greşite vizavi de implicarea în relaţii sentimentale, deoarece Venus este retrogradă în sectorul iubirii. Este nevoie să îţi pui în ordine o relaţie existentă sau să faci un bilanţ al ultimelor relaţii sentimentale şi să vezi unde s-au comis greşeli. Bine ar fi să îţi revizuieşti concepţiile şi atitudinea faţă de iubire şi implicaţiile ei. Până pe 21 iunie, datorită poziţionării Soarelui în Gemeni, ai multe şi mărunte de făcut la serviciu, însă vei fi nevoit să te ocupi şi de sănătate.

 

Pesti

Familia şi domeniul profesional sunt propunerile astrelor pentru această lună. Pe 4 iunie se formează aspectele de Lună plină şi eclipsa parţială de Lună în semnul Săgetătorului, aspecte ce îţi vor aduce un final de capitol profesional. Pe undeva intri într-un con de umbră, dispari din prim-planul vieţii cotidiene. Sunt momente bune pentru a-ţi reorganiza activităţile şi poate chiar pentru a-ţi schimba domeniul profesional. Imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, de aceea este nevoie să îţi consolidezi poziţia socială şi să vezi unde este nevoie să îţi îmbunătăţeşti personalitatea şi pregătirea profesională. Din 11 iunie, Jupiter se va instala în semnul Gemenilor pentru un an de zile, creându-ţi efecte în zona casei şi a relaţiilor familiale. Astfel este posibil să achiziţionezi bunuri patrimoniale, să îţi schimbi locuinţa, să te ocupi de un teren sau de adminsitrarea unor moşteniri. Relaţiile cu membrii familiei vor fi la ordinea zilei şi se vor stabili alte tipuri de legături între tine şi cei dragi. Atenţie că Jupiter în această poziţie îţi poate da un ataşament exagerat vizavi de banii şi bunurile familiei şi de membrii acesteia. Încearcă să fii obiectiv, implică-te moderat în problemele celorlalţi şi ai grijă şi de sufletul tău. Pe 19 iunie se formează Luna nouă în semnul Gemenilor, oferindu-ţi spor în treburile gospodăreşti şi dorinţă, dar şi putinţă de înnoire. Pe de altă parte, stările tale de spirit vor fi destul de fluctuante, iar dorul de copilărie şi personajele ei vor fi la cote înalte. Vizitează locurile natale şi organizează o mică agapă pentru rude. Poţi afla secrete de familie, însă cu această ocazie se pot lămuri multe lucruri. După 21 iunie, Soarele se mută în Rac, dându-ţi posibilitatea de a te ocupa de hobby-uri şi de a te relaxa alături de cei dragi.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. sims spune:

    si-mi zice de bine lun asta 🙂

  2. mari spune:

    si mie la fel

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu