Shop
Ultimele 100 de articole

3 femei din zodiac care merită respect, dar nu îl primesc

14 iunie 2018, , Vizualizări: ...
femei care merita respect
Respectul este necesar nu doar într-o relație de dragoste, ci și în relațiile cu cei din jur. Respectăm pentru a fi respectați și dorim să fim tratați așa cum îi tratăm și pe noi pe ceilalți. De cele mai multe ori însă, acest lucru nu se întâmplă și, indiferent de eforturile pe care le depunem, nu primim ceea ce oferim.
Deși ai crede că acest lucru nu are deloc legătură cu noi, se pare că trăsăruile zodiei pot să influențeze modul în care ești perceput de ceilalți și felul în care te tratează aceștia. Astfel, sunt zodii care nu sunt luate niciodată în serios și care au parte de mari dezamăgiri din partea persoanelor apropiate. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!
Iată care sunt femeile din zodiac care merită respect, dar nu îl primesc!
Balanță
Ești o persoană care adoră oamenii și care nu își poate imagina viața în singurătate. Îți place să te înconjori de prieteni și, pentru ca ceilalți să te placă, ești în stare de orice. Deși meriți tot respectul din partea celor din jur, pur și simplu nu îl primești. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că nu știi să separi distracția și amuzamentul de situațiile serioase. Pentru a fi în centrul atenției, de cele mai multe ori, trebuie să te înjosești și să îi lași pe cei din jur să râdă de tine. De aici izvorăște și lipsa respectului. Dacă vrei să fii luată în serios, ar trebui să știi că prietenii tăi te pot adora și fără a fi ”clovnul” grupului.

Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu