Horoscop/Horoscop copii si parinti

Horoscopul Familiei pentru saptamana 11-17 septembrie de la Oana Hanganu. Cheltuieli cu sanatatea, probleme cu gelozia, certuri intre frati

horoscop familie - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - family-1517192

Afla ce au pregatit astrele pentru familia ta, in functie de data cununiei civile.

Data cununiei civile marcheaza semnul zodiacal al familiei tale, care este influentat de diferitele evenimenimente astrale.

 

 

Familia din zodia Berbec

Horoscopul anunta cheltuieli pentru sanatatea unuia dintre membrii familiei si armonie in cuplu. In cazul familiilor cu mai multi copii, parintii trebuie sa gestioneze,  cu tact, rivalitatile dintre frati.

 

 

Familia din zodia Taur

Horoscopul anunta multe drumuri si invitatii, declaratii in cuplu si mai multi bani care vin, dar „se topesc” rapid. O petrecere in cinstea noului an scolar poate atenua regretul copiilor legat de sfarsitul vacantei.

 

 

Familia din zodia Gemeni

Horoscopul anunta atasament accentuat al copiilor fata de mama, armonie intre frati, iar in weekend, distractie maxima, in familie. Familiile care cumpara, inchiriaza sau vand case ori terenuri au mare noroc.

 

 

Familia din zodia Rac

Horoscopul anunta certuri intre frati atunci cand parintii nu sunt de fata. Bunicii se implica mai mult in programul familiei, dar si in achitarea facturilor. Cei care pleaca la drun, trebuie sa nu circule cu viteza!

 

Familia din zodia Leu

Horoscopul anunta discutii de la bani si cheltuieli neprevazute, dar si oaspeti generosi, dintre prieteni sau rude. Pentru copii, este nevoie de mai multa disciplina. Totusi, tatii pot exagera cu „pretentiile”.

 

 

Familia din zodia Fecioara

Horoscopul anunta posibile tensiuni in cuplu din cauza interesului deosebit acordat carierei de catre unul dintre parinti. Nasterea unui copil sau  un alt eveniment din familie poate schimba si atmosfera din casa.

 

 

Familia din zodia Balanta

Horoscopul anunta vesti bune legate de copii sau, acolo unde sunt probleme, discutii privind viitorul casniciei. Fiecare vrea mai multa independenta. Prietenii comuni pot contribui la salvarea relatiei.

 

 

Familia din zodia Scorpion

Horoscopul anunta romantism in cuplu si chiar tendinta de a idealiza relatia si partenerul. Multe familii din zodia Scorpion isi doresc acum inca un copil. Financiar: bani multi, dar si cheltuieli multe.

 

Familia din zodia Sagetator

Horoscopul anunta responsabilitati noi fata de partener sau copii. Dintre parinti, tatal este cel care se va ocupa de temele copiilor. Rolul lui poate fi indeplinit si de un bunic sau de un profesor/meditator.

 

 

Familia din zodia Capricorn

Horoscopul anunta ajutor banesc din partea unor rude si inca un job (macar) pentru unul dintre parinti. Copiii sunt rasfatati si li se cumpara tot ce-si doresc, posibil ca recompensa  pentru rezultatele scolare.

 

 

Familia din zodia Varsator

Horoscopul anunta o comunicare excelenta intre parinti si copii, in special in prima parte a saptamanii. Atentia parintilor se va muta, apoi, spre chestiuni financiare urgente si oportunitati profesionale.

 

 

Familia din zodia Pesti

Horoscopul anunta, in cuplu, certuri din cauza geloziei sau indiscretiei, dar si impacari pasionale. Copiii au nevoie de incurajarea parintilor dar mai ales de „timp de calitate” petrecut impreuna cu acestia.

 

Vizualizări: 7985
 

Cuvinte cheie: , ,