CELE MAI CITITE/Horoscop/Horoscop copii si parinti

sfatulparintilor.ro - zodiac ego - dreamstime.com

Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Egoul este acea instanta mentala care ne spune ca ceilalti nu conteaza, ca “frate-frate, dar branza e pe bani”, ca “e mai aproape de trup camasa”, ca “dupa mine potopul” si alte astfel de sintagme prin care ne autoprogramam sa luptam pentru supravietuirea biologica. Destructurarea egoului ar fi cel mai mare dar pe care ni-l putem face noua si copiilor nostri.

detalii
meserii copii - sfatulparintilor.ro

Ce meserie poate avea copilul tau, in functie de luna nasterii

Statisticienii spun ca anumite meserii sunt preponderente in randul oamenilor nascuti intr-o anumita luna. Specialistii spun ca nu e nicio legatura cu zodiacul, ci doar cu sezonul in care se nasc copiii. Iata ce meserii predomina in fiecare luna a anului:

detalii
calendar - data nasterii - sfatulparintlior.ro - pxiabay_com - january-2290045

In ce zi a lunii te-ai nascut? Afla ce tip de personalitate ai in functie de ziua nasterii. Acuratete foarte ridicata

Ziua in care te-ai nascut este foarte importanta din punct de vedere numerologic. Iata ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta.

detalii
personalitate copii - obiceiuri enervante copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Cum e personalitatea copilului in functie de luna in care s-a nascut

Luna in care s-a nascut copilul tau ii poate influenta viitorul. Afla ce personalitate poate avea copilul tau in functie de luna in care s-a nascut.

detalii
influenta tati copii

Cei mai buni tati ai zodiacului. Esti si tu in top?

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului.

detalii
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Ce fel de parinte esti in functie de zodie

Fie ca esti pasionat sau doar curios, astrologia este un subiect de interes. Astrologii alcatuiesc liste de insusiri comune pentru fiecare zodie in parte, in functie de diverse criterii.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop: Copilul Berbec

Horoscop Berbec: Sfaturi pentru parinti cu copil Berbec. Caracteristici ale parintelui Berbec

Daca cumva copilul tau nascut in zodia Berbecului a venit pe lume inainte de termen, nu este nimic de mirare: copiii Berbec mereu forteaza nota ca sa fie cu un pas inaintea altora. Cu tipul de privire “Nu am ajuns inca?” ei sunt mereu nerabdatori sa ajunga unde e de ajuns si sa inceapa orice e de facut.

detalii
sfatulparintilor.ro - copii - familie

Horoscopul parintilor: Cum iti ingrijesti copilul in functie de zodie

Fiecare parinte are metodele sale educationale. Iata care sunt punctele forte si punctele slabe ale parintilor in functie de zodie.

detalii
sfatulparintilor.ro - zodiacul chinezesc dragon

Horoscop chinezesc 2012: Ce ne aduce anul Dragonului de apa

n horoscopul chinezesc, anul 2012 reprezinta intrarea in spectaculosul si controversatul an al Dragonului de apa. Ce aduce acest an, cat este de tumultuos sau prosper, de dificil sau special, precum si cum influenteaza Dragonul de apa fiecare element din zodiacul chinezesc, iata in continuare:

detalii
horoscop familie - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - family-1517192

Horoscopul Familiei pentru saptamana 11-17 septembrie de la Oana Hanganu. Cheltuieli cu sanatatea, probleme cu gelozia, certuri intre frati

Afla ce au pregatit astrele pentru familia ta, in functie de data cununiei civile.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop parinti copii zodia Taur

Horoscop Taur: Sfaturi pentru parinti cu copil Taur. Caracteristici ale parintelui Taur

Continuam astazi seria horoscopului nostru cu zodia Taur. Va invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop: Copilul gemeni

Horoscop Gemeni: Sfaturi pentru parinti cu copil Gemeni. Caracteristici ale parintelui Gemeni

Continuam astazi seria horoscopului nostru cu zodia Gemeni. Va invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Gasiti aici detalii despre zodia Berbecului si cea a Taurului.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop zodia Leu

Horoscop Leu: Sfaturi pentru parinti cu copil Leu. Caracteristici ale parintelui Leu

Continuam seria horoscopului nostru cu zodia Leu. Va invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Gasiti aici detalii despre zodia Berbecului, Taurului, Gemeni, Rac.

detalii

Ce personalitate pot avea copiii nascuti in 2015 in functie de zodie

Copiii nascuti in 2015 vor avea personalitati interesante si unice. In multe cazuri, succesul va fi de partea lor, dar unii vor intampina dificultati in care vor fi absolut neajutorati.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion

Horoscop Scorpion: Sfaturi pentru parinti cu copil Scorpion. Caracteristici ale parintelui Scorpion

Sfatulparintilor.ro continua seria horoscopului nostru dedicat parintilor si copiilor, astazi prezentam zodia Scorpion. Te asteptam aici si in perioada urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale in cazul in care ai un copil nascut intr-una din aceste zodii sau esti un parinte nascut in zodia Sagetator, Capricorn, Varsator sau Pesti. Gasesti aici detalii despre copiii si parintii nascuti in zodia Berbecului, Taurului, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta.

detalii
sfatulparintilor.ro_rac horoscop

Horoscop Rac: Sfaturi pentru parinti cu copil Rac. Caracteristici ale parintelui Rac

Continuam astazi seria horoscopului nostru cu zodia Gemeni. Va invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Gasiti aici detalii despre zodia Berbecului, a Taurului si a Gemenilor.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscopul anului 2012

Afla ce spun stelele: Horoscopul anului 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru anul 2012, asa cum ne sunt ele prezentate de www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie al dr. Nicoleta Svarlefus, astrolog si life coach.

detalii
familie incredere de sine - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Horoscopul familiei de la astrolog Oana Hanganu pentru saptamana 28 august-3 septembrie. Previziuni in functie de data cununiei civile

Horoscopul Familiei scris de Oana Hanganu pentru saptamana 28 august-3 septembrie 2017.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop Balanta: Sfaturi pentru parinti cu copil Balanta. Caracteristici ale parintelui Balanta

Horoscop Balanta: Sfaturi pentru parinti cu copil Balanta. Caracteristici ale parintelui Balanta

Sfatulparintilor.ro continua seria horoscopului nostru dedicat parintilor si copiilor, astazi prezentam zodia Balanta. Te asteptam aici si in perioada urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale in cazul in care ai un copil nascut intr-una din aceste zodii sau esti un parinte nascut in zodia Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator sau Pesti. Gasesti aici detalii despre copiii si parintii nascuti in zodia Berbecului, Taurului, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara.

detalii
sfatulparintilor.ro - Horoscop zodia fecioara

Horoscop Fecioara: Sfaturi pentru parinti cu copil Fecioara. Caracteristici ale parintelui Fecioara

Continuam seria horoscopului nostru dedicat parintilor si copiilor, astazi prezentam zodia Fecioara. Te invitam pe site-ul nostru si in zilele urmatoare pentru a descoperi caracteristicile urmatoarelor semne zodiacale in cazul in care ai un copil nascut intr-una din aceste zodii sau esti un parinte nascut in zodia Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator sau Pesti. Gasesti aici detalii despre zodia Berbecului, Taurului, Gemeni, Rac, Leu.

detalii
Meniu