Ce mandala ti se potriveste? Afla mai multe despre tine - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Ce mandala ti se potriveste? Afla mai multe despre tine

19 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
Teste de personalitate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Teste de personalitate. Inchide ochii. Inspira adanc. Repeta de trei ori. Deschide ochii. Priveste aceste elemente grafice – care mandala + numarul corespunzator te atrage? Iata semnificatiile fiecarei mandale.

 

 1. Armonia

harmonyMANDALA

Teste de personalitate: Guvernata de elementul spirit. Un echilibru perfect intre energiile yin si yang (masculina si feminina). Reprezinta sinergia perfecta a tuturor elementelor. Observa ca acel inel reprezinta fiecare latura a esentei tale, atat estul cat si vestul infloresc si danseaza impreuna, la unison, intr-un mod perfect artistic in vreme ce nordul si sudul sunt intr-o stare de reflectie. Aceasta mandala aduce spiritul lebedei. Aduce feminitatea plina de gratie, dar si puterea protectiva masculina. Ea ne aminteste de importanta echilibrului. Daca ai contemplat aceasta mandala, spiritul ti-ar putea cere sa-ti schimbi atentia pentru crearea de energie armonioasa in mintea, corpul si sufletul tau. Iti cere sa faci un pas in spate, sa reprioritizezi si sa reanalizezi situatia curenta.

 

 

 1. Vindecarea

healingMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul spirit. Observa ca acel inel reprezinta fiecare latura a esentei tale si ca atat de multe puncte se intalnesc intr-o singura cauza – este adevaratul punct de concentrare pentru vindecarea ta.

Aceasta mandala are energia broastei. Aduce o energie profunda de curatare si ne reaminteste ca pentru a te vindeca, trebuie sa o simti la toate nivelele – fizic, emotional si spiritual.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa acorzi mai putina atentie rezultatelor si sa concentrezi atentia pentru a intelege si a accepta situatia curenta. Mergi adanc, vei sti ca te-ai vindecat atunci cand vei gasi o noua perspectiva a aceleasi situatii.

 

 

 1. Intuitia

intuitionMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul spirit. Observa ca acel inel reprezinta fiecare latura a esentei tale si triunghiul reprezinta trilogia ta, intuitia ta se dezlantuie, precum un vulcan ce erupe, in noi perspective, la unison cu universul din interiorul tau.

Aceasta mandala are spiritul bufnitei. Aduce spiritul sau vizual ascutit si abilitatea sa de a vedea lumina din intuneric. Te ajuta sa-ti duci spiritul pe noi culmi nemaintalnite pana acum, comportandu-se precum paznicul intelepciunii tale interioare. Bufnita se cunoaste extrem de bine pe sine si, instinctiv, timpul perfect pentru a-si face aparitia si sa-ti atraga atentia asupra a ceea ce ea doreste.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul tau iti cere sa ai incredere, sa asculti si sa ramai deschis. Accepta mesajul, renunta la judecati si, in mod intuitiv, reinvata lucruri despre tine insuti si despre capabilitatile tale interioare. Stii deja mai multe decat crezi tu ca stii.

 

 

 1. Viziune

visionMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul spirit. Ofera claritate a intentiilor in arii cheie a vietii tale, ajutandu-te sa ajungi adanc in interior pentru a descoperi scopul sufletului. Observa ca acel inel reprezinta fiecare latura a esentei tale, elementele sunt in perfect aliniament simbolizand sinergia care iti ofera o conceptie unica asupra vietii

Aceasta mandala poarta energia tigrului alb. Aduce claritate a viziunii si a intregului spectru al constiintei. Aceasta felina maiestoasa vede tot ce are nevoie cu o claritate si concentrare precise si o atentie totala. Te ajuta a ramai cu picioarele pe pamant dar cu mentinerea concentrarii pe ambitiile tale.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa-ti vizualizezi viitorul. Care este directia care iti serveste cel mai bine spiritul? Pastreaza-ti focusul, stabileste-ti intentiile si nu-ti pierde atentia. Cu cat mai mult te imaginezi traind aceea viata, cu atat mai rapid se va intampla in realitate.

 

 

 1. Iertarea

forgivenessMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul apa. Observa ca linia cercului incapsuleaza spatiul negativ si pozitiv asemeni inimii aflate in centrul unui diamant. Asta sugereaza ca tot ceea ce simtim, dragostea si frica circula prin acelasi canal, ele determina cine esti tu acum.

Aceasta mandala poarta energia cainelui. El aduce compasiunea sa neconditionata si sensul profund apartenentei. El ne reaminteste sa ne iertam intotdeauna si ca cel mai bun prieten al omului este cainele si ca este sufletul tau iertator.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul tau iti cere sa mergi la sufletul problemei. Reflecta la toti cei prezenti in viata ta si cum au influentat modul in care te simti azi. Aici esti inclus si tu. Priveste emotiile care nu-ti mai sunt de niciun folos astazi si scapa de ele. Odata ce i-ai iertat pe toti cei care te-au ranit, inclusiv pe tine insuti, atunci vindecarea poate incepe.

 

 

 1. Comunicare

communicationMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul apa. Observa ca linia cercului este asemeni unor bule protectoare, iar frumoasele straturi care inconjoara centrul. Fiecare strat dezvaluie ceva nou, asemeni modului in care comunicam – sub toate formele limbajului, verbal si non-verbal.

Aceasta mandala poarta energia balenei. Aduce cu sine povestea sa unica prrn prezenta sa unica si, in acelasi timp, impunatoare. Ne ajuta sa ne reamintim sa patrundem in adancul subconstientului nostru si lasam eul nostru adevarat sa comunice in orice situatie.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul tau iti cere sa privesti ce s-a spus si ce nu s-a spus in fiecare situatie. Sa intri in inima ta si sa exprimi adevaratul mesaj intr-un mod in care te intareste pe tine dar si pe ceilalti. Atunci cand vorbesti din inima vei obtine cele mai bune rezultate.

 

 

 1. Imaginatia

imaginationMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul apa. Observa ca linia cercului este asemeni unor bule protectoare cu o frumoasa explozie de energie, dansand de jur imprejur din centru, mergand apoi in toate directiile. Simbolizeaza abilitatea de a crea – intr-o singura celula exista o infinitatea de potentiale creatii.

Aceasta mandala poarta energia libelulei. Aduce cu sine darul sau de a privi dincolo de orice suprafata. Ne ajuta sa descoperim noi oportunitati si bucurii cu entuziam si cu o izbucnire creativa de energie.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul tau iti cere sa sa te opresti din analiza si sa nu te mai ingrijorezi si sa-ti lasi imaginatia sa zburde libera. S-ar putea sa ai nevoie doar de un mic impuls dat subconstientului pentru a te aventura pe drumuri noi in viata. Ori ar putea insemna ca trebuie sa te misti rapid si cu intentia clar stabilita. Lasa-te condus de lucrurile pe care le iubesti si nu de frica.

 

 

 1. Dragoste

loveMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul apa. Observa ca linia cercului este asemeni unor bule protectoare si ca diverse sageti toate indreptate catre centru, intr-o perfecta sincronicitate si armonie. Simbolizeaza concentrarea pe dragoste ca principala motivatie pentru toate lucrurile, principala noastra tinta.

Aceasta mandala poarta energia calului de mare. Aduce cu sine intentiile din inima combinate cu abilitati si dedicatie catre ce si cine iubeste. Ne reaminteste sa aratam intotdeauna celor dragi ca sunt cu adevarat iubiti, iar principalul nostru motivator in viata sa fie dragostea sub toate formele sale.

Daca ai ales sa contempli aceasta mandala, spiritul tau iti cere sa te reconectezi cu eul interior. Pentru a atrage dragostea, simte mai multa dragoste si petrece mai mult timp pe lucrurile pe care le iubesti si, inainte de orice, trebuie sa te iubesti pe tine. In timpul acestui proces vei observa ca incepi sa atragi mai multe dintre lucrurile care iti fac inima sa tresara de bucurie. Ca si in cazul arcului mai intai trebuie sa tragi sageata inapoi inainte de a o lansa; retrage si apoi elibereaza pentru a atinge cu dragoste tinta dorita.

 

 

 1. Compasiune

compassionMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul aer. Observa bariera – este asemeni unei armate de sabii incrucisate, care se alatura asemeni a 4 elemente la fel de importante. Unite, impart aceeasi carare, chiar si intr-un mediu dur se lasa ghidate, fara nicio sovaiala, de ceea ce vine din interiorul inimii.

Aceasta mandala poarta energia elefantului. Aduce cu ea convingerea ferma ca suntem condusi de instinctul natural al compasiunii. Ne reaminteste sa ne reconectam cu spiritul interior si sa luptam numai pentru ce ne dicteaza inima.

Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa te retragi in inima si sa simti mai mult circumstantele curente. Intreaba-te daca actionezi plin de compasiune atunci cand sunt si alti oameni implicati in diverse situatii. Acest lucru se aplica inclusiv propriilor sentimente, discursul interior pe care ti-l adresezi este dur si te judeci prea tare? Fii mai gentil, renunta la negativitate si permite-ti sa fii suficient de vulnerabil pentru a actiona din inima.

 

10. Forta

strengthMANDALA
Teste de personalitate: Este guvernata de elementul aer. Observa  bariera – este asemeni unei armate de sabii incrucisate si de sagetile superbe ce arata precum un scut ori un talisman. Simbolizeaza nevoia de a ne conecta cu forta interioara, sa ramanem puternici, mereu in garda.
Aceasta mandala poarta energia spiritului vulturului. Aduce cu el abilitatea extraordinara de a vedea, claritatea si intentia. Ne reaminteste de abilitatea de a transforma intentiile imposibile in realitati victorioase, pentru a evoca luptatorul interior.
Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa-ti tragi curajul din eul superior si sa privesti la situatia curenta cu un ochi ager, stabileste-ti focusul pe problema reala si ia cu curaj ceea ce meriti. Pentru a gasi forta aceasta interioara, pentru a sti ca esti mai multb decat capabil sa obtii ceea ce iti doresti din inima si sa mergi cu incredere pe drumul tau.

 

 1. Inspiratia

inspirationMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul aer. Observa bariera – este asemeni unei armate de sabii incrucisate cu o eruptie frumoasa de energie, asemeni ochiului care rerezinta uniunea creativitatii si concentrarii.

Aceasta mandala poarta energia paunului. Aduce frumusetea sa, prezenta puternica si mandria – el are o perspectiva cu adevarat unica asupra vietii. Ne reaminteste ca nu trebuie sa ne fie teama sa aratam lumii ce avem de oferit, ca intotdeauna sa ne aratm public in culorile reale.

Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa vezi frumusetea care te inconjoara. Sa ai incredere in tine, sa stai mandru, sa-ti demonstrezi talentele si sa le permiti altora sa se inspire din ele dar si tu sa fii inspirat de ele. Ai facut deja jumatate din drum; lasa-le sa iasa la suprafata. Deschide-te la constiinta.

 

12. Protectie

protectionMANDALA
Teste de personalitate: Este guvernata de elementul aer. Observa bariera – este asemeni unei armate de sabii incrucisate, iar centru este bine aparat de un grup unit de individualitati, simbolizand atat trasaturile razboinice cat si cele calde.
Aceasta mandala poarta energia ursului. Aduce cu sine natura protectiva; se ridica pe doua picioare si isi face simtita prezenta. Ne reaminteste ca stim, instinctiv, cand sa ne retragem si cum sa ne pregatim cat mai bine pentru orice perioada de asteptare.
Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa fii selectiv cu puterea ta. Trebuie ca intotdeauna sa ai incredere in instinctele tale, sa-ti asculti inima sa iti sustii cu voce tare credintele sau cand sa eviti conflictele de pe urma carora nu vei avea niciun beneficiu pentru ca intotdeauna vei fi in defensiva.
Protejeaza-ti inima insa sa stii si cand sa lupti pentru ea.

 

 

 1. Incredere

confidenceMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul foc. Observa scanteia aflata in fiecare semicerc din jurul barierei ca si figura care se gaseste in centru. Simbolizeaza inaltarea, sa fii pregatit sa atragi atentia.

Aceasta mandala poarta energia leului. Aduce energia sa radianta, dominanta, mandria de sine, carismatic si, intotdeauna, la comanda. Ne reaminteste sa ramanem optimisti atunci cand vanam ceva nou.

Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa cauti oportunitati si sa le abordezi, sa le ataci. Fii propriul tau lider, gaseste-ti propriul grup. Sa stii ca indiferent de cat de grea este sarcina, tu esti cel care a accepti aceasta provacare si sa o lasi senzatia ca poti face orice fara nici cel mai mic efort.

 

 1. Motivatie

motivationMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul foc. Observa scanteia aflata in fiecare semicerc din jurul barierei ca si imensa samanta care este plantata exact la baza. Simbolizeaza abilitatea de a ramane concentrat si ferm dar, in acelasi timp, energizat si gata sa mergi mai departe si sa imbratisezi propria libertate.

Aceasta mandala poarta energia calului. Aduce energia sa nelimitatam dedicatia acordata fiecarei sarcini in parte cu o forta uimitoare si cu o senzatie de libertate. Ne reaminteste sa lasam senzatia ca ne miscam prin viata liberi, insa nu fara intentie.

Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa treci la actiune, sa-ti generezi entuziasmul. Semintele pe care le-ai plantat sunt hranite de celelalte elemente pentru ca tu sa poti merge mai departe si sa-ti mentii dorinta interioara si ambitia. Stii ca dorinta arzatoare este pe cale sa se realizeze, insa nu culegi decat ce ai semanat.

 

 

15. Transformare

transformationMANDALA
Teste de personalitate: Este guvernata de elementul foc. Observa scanteia aflata in fiecare semicerc din jurul barierei inconjurand un vortex care se invarte. Acesta reprezinta miscarea din interior; o noua forta vitala deriva din elan.
Aceasta mandala poarta energia sarpelui. Aduce cu el senzualitatea, fluiditatea si abilitatea de a opri vechiul si imbratisa noul. Ne reaminteste sa recapatam cat de multa energie putem inainte de a aborda sarcinile, iar asta reprezinta cheia oricarei reusite.
Daca contempli aceasta mandala, spiritul iti cere sa-ti acorzi un moment pentru a te reconecta cu flacara interioara si sa faci o tranzactie delicata catre o lumina noua. Pentru a profita de o sansa mare, noua, trebuie ca mai intai sa renunti la ceea ce te tine pe loc si apoi sa intri intr-o noua piele.

 

16. Oportunitate

opportunityMANDALA
Teste de personalitate: Este guvernata de elementul foc. Observa scanteia aflata in fiecare semicerc din jurul barierei inconjurand un desen asemanator unui compas care indica numeroase directii. Acesta simbolizeaza multiplele cai care ti se deschid in fata cand te afli intr-un punct.
Aceasta mandala poarta energia ciocanitoarei. Aduce optimismul si determinarea cu care traieste viata, gasind abundenta in locul in care oricine altcineva vede obisnuitul. Ne reaminteste sa continuam sa batem la usi in speranta ca cea potrivita se va deschide si ne va dezvalui ceva cu adevarat uluitor.
Daca contempli aceasta mandala spiritul tau iti cere sa pui stapanire pe zi. Indiferent ca simti ca te asteapta o mare oportunitate este timpul sa crezi una daca te simti neimplinit. Mergi in interior si reflecta asuprra a ceea ce ti se pare ca iti lipseste si lasa flacara sa te ghideze sa creezi ceva uimitor din acest intuneric.

 

 1. Creativitate

creationMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul pamant. Observa trunchiul asemanator pavajului care inconjoara designul asemeni unei petale si sagetile care indica directii in exterior, simbolizand inflorirea aventurilor creative.

Aceasta mandala poarta energia urangutanului. Aduce cu sine abilitatea nu doar de a supravietui ci a inflori in situatiile complicate. Ne reaminteste ca fim pe cat de poate de plini de resurse si productivitate.

Daca contempli aceasta mandala spiritul tau iti cere sa intri in legatura cu partea ta creativa, Combina abilitatile cu autoexprimarea, lasa spiritul sa se reconecteze cu eul superior si traieste viata care iti era menita – cu ajutotul creativitatii – danseaza, scrie, fa muzica, arta si tot ce-ti mai trece prin cap.

 

 

 1. Recunostinta

gratitudeMANDALA

Teste de personalitate: Este guvernata de elementul pamant. Observa trunchiul asemanator pavajului ce inconjoara forma universului, un ciclu complet al lunii care trece pe langa forta gravitationala simbolizand ca tot ceea ce este si tot ce ai lucreaza impreuna.

Aceasta mandala poarta energia bivolului. Aduce spiritul dezvoltat si conexiunea sa adanca impreuna cu respectul in locul pe care il cunoaste atat de bine. Ne reaminteste sa ramanem modesti, sa traiesti din plin si sa reflectezi asupra rolului pe care il ai in acest univers.

Daca contempli aceasta mandala spiritul tau iti cere sa arunci o privire asupra vietii tale si sa te intrebi pentru ce esti recunoscator. Uneori te lasi prins in cursa de a obtine tot mai multe incat uiti sa apreciezi ceea ce ai deja si sa traiesti in prezent. In timpul acestei actiuni se petrece o schimbare si mai multa armonie care exista intre tine si mediul tau se va manifesta sub forma unor rezultate pe care le doresti.

 

19. Instinct

instinctMANDALA
Teste de personalitate: Este guvernata de elementul pamant. Observa trunchiul asemanator pavajului ce inconjoara o cutie cu o serie de tinte aliniate in centru, simbolizand o tinta distincta pe care sa te concentrezi.
Aceasta mandala poarta energia rechinului. Aduce cunostintele sale primare despre mediu precum si intentia sa puternica de a merge mai departe. Ne reaminteste sa avem incredere in noi si sa nu aratam prea multa vulnerabilitate cand este vorba desre originile si trecutul tau.

Daca contempli aceasta mandala spiritul tau iti cere sa te reconcentrezi. Poate fi timpul sa inchizi urechile la zgomotul din jurul tau si sa te concentrezi pe intentiile tale. Ce-ti spune tie instinctul? Ai incredere in el. Mergi mai departe si nu privi inapoi. Stii in adancul tau ca esti pe calea cea buna.

 

20. Conexiune

connectionMANDALA
Teste de personalitate: Este guvernata de elementul pamant. Observa trunchiul asemanator pavajului ce inconjoara o frunza imaginara, care simbolizeaza viata si radacinile adanci.
Aceasta mandala poarta energia lupului. Aduce instinctul sau plin de intelepciune si abilitatea sa de a-si pastra standarde morale comunitale ridicate. Ne reaminteste ca evoluam intr-o constiinta colectiva si ca ne interpretam propriul ro, care mentine echilibul si sensul nostru de entitate unica.
Daca contempli aceasta mandala spiritul tau iti cere sa te reconectezi cu natura si cu tine insuti. Daca tanjesti dupa conexiunea cu altii este timpul sa comunici cu spiritul tau si cu pamantul pentru a te realinia cu intelepciunea pamantului. Fii atent la modul in care te face terra sa te simti si cat de bine esti conectat cu tine insuti.

 

Sursa: the-open-mind.com

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu