Fără categorie

Spaghete cu sos alb si carne de pui

18 februarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente:

250 gr spaghete

4 pulpe de pui

ulei

5 catei usturoi

cascaval ras

smantana

apa, sare, oregano, busuioc

 

Se fierb pastele *al dente* in apa cu sare si un cubulet de unt. Se fierb cam 10 minute. Intr-o cratita se pun pulpele deja fierte putin in ulei incins, apoi se adauga usturoiul taiat si se lasa la calit cateva minute. .Apoi se scot pulpele, se lasa doar usturoiul. Intre timp se face un sos din cascavalul ras, smantana, oregano si busuioc, care se pune in cratita peste  usturoiul deja auriu. Se amesteca bine, apoi se  adauga o ceasca cu apa si se lasa la fiert amestecand din cand in cand, apoi se opreste focul.

Se serveste alaturi de spaghete si pulpele de pui.

Cuvinte cheie: ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu