Fără categorie

Snitele si ciupercute pane

10 februarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente

– 500 g piept de pui
– 2 oua
– 100 ml lapte
– sare dupa gust
– 100 g faina
– ulei pentru prajit

Tehnica prepararii:

Se bate carnea, se spala ciupercutele si se taie in 2. Se face o compozitie din 2 oua, faina, sare si lapte. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se trec bucatile de piept prin aceasta compozitie rand pe rand, apoi se pun la prajit. La fel se procedeaza si cu ciupercutele.
Pofta buna.

Cuvinte cheie:

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu