Shop
Ultimele 100 de articole

RETETA TA: Rulada cu carne de pui

24 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

iedera25 ne da azi o idee excelenta de a gati pieptul (uneori cam fad) de pui, intr-o mancare deliscioasa, care poate fi servita si calda si rece!

 

Ingrediente: 500 g faina, 3/4 pahar cu ulei, 1 pahar cu apa, 1 praf de sare, 15 g drojdie

Umplutura: 1 piept de pui, 3 cepe, 1 legatura marar, sare, piper, 1 ceasca smantana, 1 ceasca ulei

Preparare:din ingredientele date facem un aluat, pe care il lasam in repaus 30 minute. Intre timp facem umplutura: calim in ulei cepele tocate fideluta, adaugam carnea de pui tocata marunt, condimentam cu sare , piper. Se adauga apoi ceasca cu smantana, verdeata.

Impartim aluatul in 2 bucati, intindem 2 foi pe care le umplem cu aceasta umplutura.

Dam la copt la foc potrivit pana se rumeneste frumos!

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu