Fără categorie

RETETA TA: Rulada cu carne de pui

24 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

iedera25 ne da azi o idee excelenta de a gati pieptul (uneori cam fad) de pui, intr-o mancare deliscioasa, care poate fi servita si calda si rece!

 

Ingrediente: 500 g faina, 3/4 pahar cu ulei, 1 pahar cu apa, 1 praf de sare, 15 g drojdie

Umplutura: 1 piept de pui, 3 cepe, 1 legatura marar, sare, piper, 1 ceasca smantana, 1 ceasca ulei

Preparare:din ingredientele date facem un aluat, pe care il lasam in repaus 30 minute. Intre timp facem umplutura: calim in ulei cepele tocate fideluta, adaugam carnea de pui tocata marunt, condimentam cu sare , piper. Se adauga apoi ceasca cu smantana, verdeata.

Impartim aluatul in 2 bucati, intindem 2 foi pe care le umplem cu aceasta umplutura.

Dam la copt la foc potrivit pana se rumeneste frumos!

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. sima spune:

    Sigur am sa fac.
    Multumim ptr idee.

Comenteaza

Meniu