Fără categorie

racitura de pui

25 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente: carne de curcan, o ceapa, sare, usturoi, piper boabe, 1 frunza de dafin,apa,2 plicuri gelatina

 

Mod de preparare:

Bucatile de carne se pun la fiert in apa cat sa le acopere, adaugati o ceapa, usturoiul, piperul boabe si doua frunze de dafin si lasati sa fiarba incet, la foc mic circa 4 ore. Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare. Cand carnea se desface de pe oase, luati putina zeama, lasati-o sa se raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata,dupa care se amesteca cu gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic Asezati carnea dezosata in farfurii.  zeama se strecoara si se lasa  sa se raceasca. Intre timp indepartati grasimea si pregatiti un mujdei pe care turnati-l apoi peste carne. se da la rece pana se incheaga.

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu