Familie-Părinţi/Psihologul Mirela Horumba pentru voi

Timpul petrecut zilnic alaturi de copiii nostri are un impact major asupra vietii lor, atat din punct de vedere emotional, comportamental cat si social.

Eveniment GRATUIT dedicat parintilor si util copiilor: Cum sa petreci timp de calitate cu copilul tau

Timpul petrecut zilnic alaturi de copiii nostri are un impact major asupra vietii lor, atat din punct de vedere emotional, comportamental cat si social.

detalii
festival national de parenting

„In Familie”, primul festival romanesc de „parintit”

Asociatia Oameni Noi anunta lansarea primului Festival National de Parenting din Romania, „In Familie”, care va avea loc in perioada 26-28 septembrie la Sala Palatului, in Bucuresti.

detalii
sfatulparintilor.ro-viata-stockfreeimages.com_.jpg

Campanie inspirationala: Povestea ta imi schimba viata

Mirela Horumba, mama si psiholog alaturi de Sfatulparintilor.ro si Clubul Bright Parents din cadrul Shakespeare School te invita sa iti deschizi sufletul, amintirile si inima pentru a participa si tu la campania “Povestea ta imi schimba viata”.

detalii
intalnire adolescenti - mirela horumba

Invitatie speciala pentru parinti: Despre sex cu adolescentii

Una dintre cele mai importante si delicate conversatii cu copilul lui pentru care un parinte nu e pregatit niciodata este aceea despre sex. De indata ce el merge la scoala, te pregatesti sufleteste pentru ziua in care va trebui sa demitizezi barza si cum vin pe lume copiii. Traim intr-o vreme in care informatia e la un click sau la o tasta de telefon distanta. Este important sa fii parte din aceasta conversatie cu propriul tau copil. Multi dintre noi ne dorim sa avem o relatie mama-fiica precum cea dintre Lorelai si Rory din serialul Gilmore Girls.

detalii
sfatulparintilor.ro - viata de calitate - mirela horumba

Ghid practic pentru o viata de calitate

Adesea ne simtim prinsi ca intr-o capcana, pe care tot noi am creat-o, insa pentru ca nimeni nu ne-a explicat cum am facut acest lucru, CREDEM ca ceilalti, Universul, statul, guvernul, seful, partenerul de cuplu, copiii si cine mai gasim noi ca tapi ispasitori sunt vinovati de nefericirea noastra.

detalii
sfatulparintilor.ro - stima de sine copii

De ce hranirea stimei de sine este mai necesara decat apa

Stima de sine se refera la sentimentul propriei valori, adica la cat de valoros ma simt si am incredere in mine. Tocmai acest sentiment da valoare vietii noastre, lucrurilor pe care le facem si relatiilor cu cei din jur. In ceea ce-i priveste pe copii, ei isi construiesc stima de sine prin feedback-urile primite de la parinti. De multe ori insa reactiile nepotrivite ale noastre, ale parintilor, ii transforma pe copii in adulti timizi, lipsiti de initiativa si neincrezatori in fortele proprii.

detalii
Meniu