Shop
Ultimele 100 de articole

Muschi de porc la cuptor

28 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Ingrediente:

– o bucata de muschi de porc – 1 kg

– o capatana de usturoi

– 1 pahar vin alb

-sare, piper, boia

Muschiuletul se spala, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. In crestaturile facute se baga jumatati de catei de usturoi. Se pune intr-o tava, peste care se adauga 2 cani de apa cu putin ulei si se da la cuptorul preincalzit. Cand a inceput sa se rumeneasca se scoate si se adauga vinul alb. Se mai lasa inca 20-30 min (in functie de preferinte). Se serveste cald cu orice garnitura si muraturi.

Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu