Fără categorie

Gratar de pui

08 februarie 2011, , Vizualizări: ...


Ingrediente:

1 kg pulpe pui
condiment de pui
cimbru
busuioc
oregano
1 pahar vin rosu
1 capatana de usturoi

Pulpele de pui se decongeleaza, se cresteaza putin fiecare pulpa, dupa care se condimenteaza cu condiment pentru pui, se pun intr-un lighean unde se aduga putin vin rosu, 1 capatana de usturoi pisata, cimbru, busuioc, oregano, se amesteca bine si sa lasa cateva ore la bait cum se zice, adica atat timp cat faci focul la gratar. Cand lemnele au ars si gratarul e incins suficent punem pulpele pe gratar, le prajim si pe o parte si pe alta. Cand sunt facute le luam de pe gratar si le putem servii cu mujdei de usturoi preparat de noi ,la care merge un pahar de vin alb, demisec, rece.

Cuvinte cheie:

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu