Fără categorie

Frigarui de pui la gratar

07 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente:
1 piept de pui mai mare
2 rosii
2 ardei grasi
1 dovlecel

10-15 ciuperci
sare, piper, busuioc, boia de ardei dulce
tepuse de bambus pentru frigarui

Mod de preparare:
Am taiat pieptul de pui in cubulete potrivite, dovlecelul, rosia si ardeiul gras in bucati mai mari. Am curarat si ciupercile. Dupa am presarat bucatile de piept de pui si legumele cu sare, piper, busuioc si boia de ardei dulce.

Apoi am inceput sa punem ingredientele pe tepusele de bambus. Am pus o felie de dovlecel, una de ardei, o bucata de pui, o ciupercuta, o bucata de rosie si tot asa.

Frigaruile astfel obtinute le-am pus pe gratarul pentru aragaz timp de 20-25 de minute, intorcandu-le pe ambele parti.

 
Am obtinut o mancare usoara si sanatoasa. Pofta buna!

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu