Fără categorie

Fasole scazuta

23 martie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente: fasole – 300 g, morcovi – 2 buc., ceapa – 2 buc, bulion – 2 linguri, sare dupa gust, patrunjel, ulei pentru prajit, cartof – 1 buc.

Tehnica prepararii: fasolea se spala, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se scurge de prima apa si se pune la fiert in alta apa impreuna cu un cartof curatat si spalat (un mic secret pentru a reduce efectul gazelor, el se lasa in apa circa 30 min.). Se curata ceapa, se pune la calit, se adauga morcovul ras, bulionul, patrunjelul circa 20 min la foc mic. Cand fasolea este fiarta se rastoarna peste compozitia de bulion si se la lasa inca 30 min. Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu