Shop

Anul scolar 2011-2012 incepe la Scoala de Muzica “Boem Club” in 12 septembrie

10 septembrie 2011, , Vizualizări: ...

Luni, 12 septembrie, Scoala de Muzica "Boem Club", prima scoala particulara de muzica din Bucuresti, care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelulde pregatire muzicala, isi deschide portile pentru inceperea unui nou an scolar.Inscrierile la lectiile de muzica se pot face oricand pe parcursul acestui an scolar, deoarece toate cursurile de muzica sunt individuale.

 

Dupa ce pe parcursul intregii veri  Boem Club a desfasurat lectii de muzica in cadrul Scolii de Vara, incepand cu noul an scolar, modulele cursurilor de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala, precum si teoria si istoria muzicii ii asteapta pe toti cei care doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un cadru organizat, curat, prietenos si profesionist.

Pentru Boem Club esteimportant ca muzica, si in special cultura  si educatia muzicala sa fie accesibile tuturor persoanelor, datorita acestuifapt, Boem Club ofera posibilitatea ca toate cursurilede muzicadin oferta educationalasa fie predate atat in limba romana cat si in limba engleza.  La acest moment,Boem Club se afla pe primul loc in clasamentul scolilor particulare de muzica din Bucuresti, datorita numarului mare de cursanti care i-au trecut pragul pe parcursul celor 2ani de activitate, precum si din punctul de vedere al programuluiextrem de flexbil si avantajos pentru toate categoriile de cursanti.

 

Un avantaj de care cursantii Scolii de Muzica “Boem Club” pot beneficia pe durata noului an scolar este posibilitatea participarii gratuite, in fiecare saptamana la un workshop de teoria si istoria muzicii. Un alt avantaj alBoem Club este si faptul ca pe toata durata noului an scolar, clubul  este deschis pentru toti cursantii care doresc sa studieze, sa exerseze la pian, vioara, violoncel, chitara sau canto si nu au aceasta posibilitate la ei acasa. Ei vor putea fi programati, in urma unei solicitari, sa studieze individual in intervalul orar cand exista sali libere.

 

Pentru a sustine si incuraja toti cursantii, Boem Club le pregateste acestora, ca in fiecare an scolar,  spectacole,auditii, preselectii, concerte, lectii deschise,in care acestia vor putea sa arate evolutia propriein studiul instrumentelor sau a cantatului cu vocea, in fata tuturor celor care doresc sa participe si sa vada care sunt progresele pe care cineva le poate face dupa doar cateva luni de studiu. “In noul an scolar vom initia noi proiecte si vom dezvolta initiativele educational-muzicale pe care le avem in desfasurare. Le multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in aceast demers cultural-educational si ii asiguram pe toti cursantii ca si pe viitor vom urma aceeasi dezvoltare creativa care ne defineste”. Claudia Atanasoae, general manager Boem Club.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu