Shop

Coroniţa de MISS, între dorinţa fetiţelor, tortură şi obsesia mamelor – VIDEO

26 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Coronita Miss

În Statele Unite există o adevărată modă a concursurilor de frumuseţe în care fetiţe de la câteva luni în sus sunt îmbrăcate, uneori strident, machiate, coafate, pensate, epilate, duse la salonul de bronzat sau date cu bronz artificial. Li se pun plăci pentru a avea dinţi perfecţi. Şi lista tratamentelor, ca să nu le spunem „torturi” poate continua.

Aceste concursuri au stârnit multe critici în toată lumea, fără efect am spune, atât timp cât evenimentele de care vorbim încă se mai desfăşoară. Oamenii acuză organizatorii şi mamele că nu fac altceva decât să hrănească minţile bolnave ale pedofililor din moment ce unele dintre fetiţe arată ca nişte femei în toată firea gata de plecat la agăţat. De cealaltă parte, mamele spun că nu le forţează cu nimic pe cele mici, că fetiţele chiar îşi doresc să participe la astfel de concursuri.

Voi ce credeţi?

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. oanap85 spune:

  horor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  oare copiii aia nu au ce le trebuie ptr a participa la concursuri sau oriunde..de ce trebuie sa le tortureze BINE SPUS” TORTURA”
  HALAL MAME,GROAZNIC

 2. 27ralu spune:

  Am vazut si eu cateva emisiuni,si intr-adevar fetitele arata ca femeile mature.toate arata mai mature,mai batrane.eu daca as avea o fetita,nu as face asa ceva.

 3. mari spune:

  groaznic,trebuie sa lasam copiii sa se simta copii,sa aiba parte de coilarie,cind or fi mari,or sa mai vrea sa fie copii.

 4. celina74 spune:

  cand am vazut prima emisiune mi s-a parut de prost gust , nu sunt impotriva concursului , dar sa supui copilul la atat stress…( par vopsit , coafat , autobronzare , mai le pune si proteza dentara ca sa dea bine:( ,plus machiaj), am vazut fetite care plang in timp ce sunt coafate si imbracate , ma mir ca totusi le fac pe plac mamelor si apar pe scena in fata juriului…mai fac si niste gesturi nelalocul lor la proba costumelor de baie .

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu