Sfaturi feng shui pentru Anul Maimutei de Foc - Sfatulparintilor.ro
Shop

Sfaturi feng shui pentru Anul Maimutei de Foc

11 februarie 2016, , Vizualizări: ...
feng shui - anul maimutei - sufragerie- living - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Anul 2016 sta sub semnul Maimutei de Foc. Cum Maimuta este corespondentul Leului din zodiacal European, semn de foc si pasiune, anul 2016 este unul al actiunii, al creativitatii.

 

 

Sfatul Maimutei pentru 2016

Un sfat special pentru Anul Maimutei de Foc este sa faci curatenie inainte de a pleca din casa spre birou sau de la birou spre casa. In acest fel, in momentul in care vei ajunge la destinatie vei gasi o casa curata si primitoare, respectiv un birou ordonat.

 

 

Intrarea norocului

Ce sa faci ca sa ai noroc in Anul Maimutei? Incepe cu usa de la intrare. Curata intrarea in casa astfel incat sa intampini cum se cuvinte norocul. Spala scarile de la intrare, scutura covorasul de la intrare, precum si holul de la intrarea in casa. Asigura-te ca iti functioneaza soneria. N-ar strica nici sa dai un strat nou de vopsea pe pereti sau sa cumperi un covor nou pentru hol sau pentru intrare.

 

 

Energizarea sufrageriei

Cea mai importanta camera in Anul Maimutei este sufrageria, pentru ca este camera care sta sub semnul Focului.

Ce vezi prima data cand intri in camera? Unde ti se duc ochii. Ai grija sa iti organizezi sufrageria, dar si celelalte camere, astfel incat primul lucru pe care il vezi sa fie unul placut, curat, care sa te insufleteasca.

 

 

Plateste-ti datoriile

Daca ai un imprumut sau datorii la cineva, plateste-le. Organizeaza-ti finantele, planifica si fa bugete. Ai grija cum iti cheltuiesti banii in Anul Maimutei, mai ales in toamna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu