Familie-Părinţi/Casnicie si cuplu

Patru tipuri de femei care fura barbati

Studii recente au aratat ca peste 50% dintre barbati si 50% dintre femei insala la un moment dat intr-o relatie. Cu asemenea cifre alarmante, multi se pot intreba data jumatatea lor ii insala. Daca ai sentimentul puternic ca lucrurile nu stau asa cum ti-ai dori sunt sanse mari sa nu te inseli. Iata 9 semne ca partenerul te insala.
Atunci cand vine vorba despre dragoste, majoritatea oamenilor isi pierd ratiunea pentru a fi cu persoana pe care o plac. Desi acest lucru nu este o greseala, „furtul” unui barbat de langa familie sau iubita este. Devine din ce in ce mai greu sa iti dai seama ce intentii are o persoana atunci cand se apropie de tine, mai ales in ziua de azi, cand valorile morale sunt complet transformate si schimbate.
Desi poate fi greu initial sa iti dai seama daca prietena ta iti pune intrebari despre stadiul relatiei tale din politete sau din interes, lucrurile se simplifica dupa ce te familiarizezi cu astfel de comportamente care o dau de gol. Se pare ca exista anumite tipare ale femeilor care fura barbati, ce pot fi depistate foarte usor. In functie de cum sunt aceste femei, poti stabili care le sunt interesele in privinta ta sau a persoanei dragi. Astfel, te poti feri mult mai usor de ele si poti evita sa iti fure iubitul.
Citeste mai multe pe DivaHair.ro[1].
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/sanatate/psihologie/patru-tipuri-de-femei-care-fura-barbati
 

Vizualizări: 1061
 

Cuvinte cheie: ,