7 tipuri de oameni care te vor insela! Sunt dovedite stiintific! - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

7 tipuri de oameni care te vor insela! Sunt dovedite stiintific!

12 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
adulter inselat - problemesex.ro - dreamstime_com

Nimeni nu vrea sa intalneasca o persoana care sa-i insele aseptarile. Iata 7 tipuri de oameni care te vor insela, potrivit mai multor studii date publicitatatii de site-ul yourtango.com.

 

  1. Persoanele a caror varsta se termina cu 9

Potrivit unui studiu publicat din Proceedings of the Natural Academy of Sciences, persoanele a caror varsta se termina cu 9 sunt predispuse sa-si insele partenerul. Cauza principala ar fi criza cauzata de “schimbarea prefixului”. Studiul pare sa fie validat si de o statistica publicata de un site de matrimoniale – AshleyMadison.com – care spune ca din cele 8 milioane de barbati care au recunoscut ca au avut relatii extramaritale, aproape un milion aveau varste de 29, 39, 49 si 59 de ani.

 

 

  1. Persoanele inalte

Potrivit unui studiu dat publicitatii de site-ul de matrimoniale IllicitEncounters.com, barbatii peste 1,77 m sunt de doua ori mai predispusi sa-si insele partenerele decat barbatii mai scunzi.

 

 

  1. Fanii rock’n’roll

Acelasi site, IllicitEncounters.com, dezvaluie faptul ca 41% dintre persoanele care au inselat au declarat ca muzica rock este favorita lor. Vrei un partener fidel? Incearca fanii muzicii rap, spun reprezentantii site-ului.

 

 

  1. Cei care lucreaza in IT si in invatamant

Nu te lasa pacalit de look-ul de hipster inocent. Potrivit unui studiu realizat de AshleyMadison.com, printre barbatii care insala, cea mai des intalnita meserie este din industria IT. De asemenea, in randul femeilor care insala, cea mai des intalnita meserie este din invatamant.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu