Tratamente naturiste. "Floarea ascunsă sub ape", un adevărat rezervor de sănătate - Sfatulparintilor.ro
Shop

Tratamente naturiste. „Floarea ascunsă sub ape”, un adevărat rezervor de sănătate

27 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
alge marine - antena satelor
Algele, plantele fără rădăcini și fără frunze, care au proprietatea de a se divide în milioane de părți într-o singură zi, reprezintă originea vieții pe pământ. În prezent, algele sunt folosite ca suplimente alimentare și în tratamente naturiste cu cea mai mare densitate de substanțe nutritive, fapt pentru care cercetătorii le atribuie o valoare însemnată, considerându-le surse pentru alimentația mondială în viitor.
AFA, o micro-algă, a cărui denumire provine de la denumirea științifică – Aphanizomenon flos-aquae, care în traducere înseamnă „floarea ascunsă sub ape” este o plantă acvatică de nici un milimetru lungime, încadrată de cercetători undeva la granița dintre bacterii și regnul vegetal. Face parte din categoria algelor albastre-verzi, deoarece conține o substanță care absoarbe aproape tot spectrul de radiații luminoase, reflectând doar lumina albastră, de unde și culoarea pe care i-o percepem.
Alga AFA albastră și verde crește într-un singur loc din lume, la o înălțime de 1.400 metri în lacul Klamath, într-o rezervă naturală din Oregon, Statele Unite. Lacul este înconjurat de zone vulcanice într-un peisaj virgin, iar alga AFA crește într-un peisaj mirific, în apă dulce. Orice încercare de a crește această algă în alt loc din lume a eșuat, deoarece alga AFA nu se poate adapta altor condiții de mediu.
Puțini au auzit de existența aceastei alge iar și mai puțini cunosc faptul că această algă are proprietăți terapeutice care pot fi considerate, pe bună dreptate, ca inestimabile.
Acestea sunt propritățile sale atât de însemnate pentru sănătate:
1. Super aliment
Datorită conținutului său enorm de substanțe nutritive și vitale: 22 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esențiali), minerale, clorofilă, proteine și vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, acid folic, biotină, beta-carotină) este un supliment nutritiv ideal și constituie o sursă excelentă de agenți antioxidanți, antiinflamatorii și molecule neuroregeneratoare.
2. Anti cancerigen natural 
Studii recente indică faptul că clorofila poate juca un rol semnificativ antimutagenic şi anticancerigen.
Este știut faptul că orice organism uman conține între 200 și 1000 de celule canceroase, însă acestea sunt în permanență ținute sub control de către sistemul imunitar. Alga AFA, în asociere cu stimulatori ai imunității, cum ar fi ganoderma sau siliciul organic, ajută organismul să necrozeze (omoare) tumorile maligne și să le elimine din corp.
Citește mai mult despre efectele consumului de alga AFA pe Antena Satelor și folosirea ei în TRATAMENTE NATURISTE

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu