Shop

Medlife: Pachet nou de servicii medicale de pediatrie

02 februarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Medlife servicii medicale

Din primele momente ale vietii, copilul necesita o atentie si o ingrijire speciala. Pentru ca miracolul vietii trebuie pretuit, la inceputul acestui an Medlife creat 3 pachete de servicii medicale dedicate copiilor. In functie de pachetul ales, Silver, Gold si Diamond, copiii pot beneficia de consultatii la medicul pediatru, consultatii la medicii de specialitate, investigatii, analize, vizite la domiciliu, tratamente si reduceri la internarea in Spitalul de Pediatrie MedLife. Pachetul este valabil in toate hyperclinicile MedLife Bucuresti  si se adreseaza copiilor de la 0 luni pana la un an.

 

Detinatorii unui astfel de pachet pot solicita vizita la domiciliu a unui specialist neonatolog sau pediatru, doar din cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita si Baneasa, restul consultatiilor de specialitate pot fi realizate si in cadrul celorlalte unitati MedLife din Bucuresti. Pachetele pot fi achizitionate din Hyperclinica MedLife Grivita si Hyperclinica MedLife Baneasa, la pretul de 900 lei pentru pachetul Silver, 1500 pachetul Gold si 2400 lei Diamond. Acestea sunt valabile timp de un an, iar discounturile din aceste pachete nu se cumuleaza cu alte promotii si reduceri care apar pe parcursul anului.

Detalii la receptia hyperclinicilor si la 021.96.46

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. ananaghi spune:

  Cine are atatia bani,chiar daca vorbim de preturi pe un an?!Sa speram ca nu avem nevoie de doctori!

 2. cami_marga spune:

  Intr-adevar, pachetele acestea costa mult, dar cand e vorba de sanatatea celor mici nimic nu e prea mult.

 3. cristachem10 spune:

  scump,scump eu nu mi le permit

 4. omonia spune:

  gratis nu pot fi.. eu sunt client medlife de 6 ani cred, daca nu mai mult..mi-am urmarit sarcinile la ei si am nascut la ei..
  eu mi-am dorit sa scoata astfel de pachete pt copii si o sa le si folosesc..imi ofera pe langa serviciile incluse si reduceri la celelalte investigatii..

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu