MedLife deschide primul spital privat de ortopedie si traumatologie din Romania

08 decembrie 2011, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - MedLife Spitalul de Ortopedie si traumatologie

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a deschis primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular – Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife. Noul spital este rezultatul unei investitii de 8,5 milioane de euro si ofera, in premiera pentru medicina privata romaneasca, servicii integrate de ortopedie: consultatii de specialitate in regim de ambulatoriu si spital, interventii chirurgicale, serivicii de imagistica si laborator, precum si servicii de kinetoterapie si recuperare medicala.

sfatulparintilor.ro - MedLife Spitalul de Ortopedie si traumatologie

 

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife are o capacitate totala de 45 de paturi

Desfasurat pe trei niveluri si o suprafata de 2000 mp, Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife include ambulatoriu de specialitate, departament de imagistica si radiologie medicala, bloc operator cu 3 sali de operatie, sectie de ATI cu 2 compartimente (septic si aseptic), unitate de primiri urgente care va asigura functionarea spitalului 24/24 ore, departament de kinetoterapie si recuperare medicala, laborator pentru analize de urgenta, precum si rezerve a cate 1 si 2 paturi, capacitatea totala a spitalului fiind de 45 de paturi. De asemenea, noul spital include echipamente de ultima generatie: CT Somatom Emotion; RX Axiom Aristos VX Plus (radiologie conventionala digitala care permite realizarea radiografiilor in format special); instalatie cu flux laminar, Siremobil C-arm, precum si materiale specifice afectiunilor ortopedice care permit realizarea unui tratament complet, adaptat fiecarui caz specific. “Odata cu realizarea acestei investitii in deschiderea noului spital, MedLife isi consolideaza pozitia de lider inclusiv pe zona spitalelor. Avem in portofoliu 6 spitale care acopera cea mai larga gama de interventii chirurgicale din medicina privata din Romania: de la cele de chirurgie generala si ginecologica la cele de chirurgie oftalmologica, urologica, plastica, ORL, pediatrica si, mai nou, ortopedica. Reunim in spitalele noastre 22 de sali de operatie si un numar de 540 de paturi, iar tehnologia de care dispunem si inalta pregatire a personalului medical ne permit sa realizam operatii similare celor din medicina privata europeana, la noi acasa.”, a declarat Mihail Marcu, Presedinte MedLife.

 

sfatulparintilor.ro - MedLife Spitalul de Ortopedie si traumatologie

In spitalul de Ortopedie si Traumatologie se vor trata aproximativ 1000 pacienti lunar

Echipa Spitalului de Ortopedie si Traumatolgie numara 80 de angajati, in special medici si asistente medicale care, pe langa asistenta si investigatiile medicale oferite in zona de ambulatoriu, vor gestiona o gama larga de interventii chirurgicale: tot spectrul interventiilor artroscopice, cura chirurgicala a fracturilor, interventii la nivelul antepiciorului, artroplastii totale de sold si genunchi, sindrom de canal carpian, osteotomii de corectie, vertrebroplastii si alte interventii la nivelul coloanei vertebrale.

Reprezentantii MedLife estimeaza ca, in primul an de activitate, in spitalul de Ortopedie si Traumatologie se vor trata aproximativ 1000 pacienti lunar, iar cifra de afaceri a spitalului va urca la valoarea de 2 milioane euro, in primul an de activitate.

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie este cea de-a sasea unitate dezvoltata de MedLife, fiind parte din programul de investitii in valoare de 52 milioane de euro, anuntat pentru intervalul 2011-2015. La ora actuala MedLife detine 6 spitale pluri si monodisciplinare care totalizeaza 545 de paturi, cel mai mare numar de paturi din sistemul medical privat: Spitalul pluridisciplinar Life Memorial, Bucuresti – 203 de paturi, Spitalul pluridisciplinar MedLife PDR Brasov – 60 de paturi, Spitalul pluridisciplinar MedLife Genesys Arad – 75 de paturi, Spitalul de Pediatrie MedLife, Bucuresti – 132 de paturi, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie MedLife Eva, Brasov – 25 paturi, Spitalul de Ortopedie MedLife, Bucuresti – 45 de paturi.

Cele 6 spitale, alaturi de cele 9 hyperclinici, 8 laboratoare, 6 farmacii si 3 maternitati sunt parte a sistemului medical privat creat de MedLife. “Ne-am dezvoltat accelerat in ultima perioada si, treptat, ne-am consolidat pozitia de lider pe fiecare segment medical: clinici, laboratoare si mai nou pe zona de spitale. Avand in vedere complexitatea business-ului, dar si expertiza medicala de care dispunem, suntem pregatiti sa trecem la o noua etapa in dezvoltarea noastra – de astazi MedLife devine primul sistem medical privat din Romania, care ofera servicii integrate pentru diagnostic si tratmant”, a mai spus Mihail Marcu.

 

 

Alte sfaturi si informatii utile pentru tine si familia ta, pe www.sfatulparintilor.ro

Enterocolita la copii: Cauze, simptome, tratament si prevenire

Mituri despre epilare pe care ar trebui sa le uiti

Intrebari despre viata: Ce e normal si ce nu cand imbatranesti?

Exercitii fizice care combat stresul

5 secrete ale vietii sexuale dupa ce deveniti parinti

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu