Shop

Koflet de la Himalaya – invinge tusea in orice situatie!

20 martie 2014, , Vizualizări: ...
Koflet Himalaya

Pentru ca tusea insoteste majoritatea cazurilor de infectii respiratorii, cu siguranta ne vom intalni cu acest simptom destul de des in aceasta perioada cu viroze si infectii respiratorii. Ce ne dorim de la un sirop antitusiv ideal? Sa fie capabil sa combata atat tusea neproductiva, cat si pe cea productiva, sa actioneze atat asupra efectului, cat si a cauzelor care au declansat tusea, sa fie lipsit de reactii adverse, chiar in utilizarea pe termen lung si sa aiba gust bun pentru a fi acceptat cu usurinta si de cei mici. Siropul de tuse de la Himalaya – Koflet indeplineste toate aceste cerinte. Koflet reprezinta varianta cu miere, iar Diakof este varianta fara  zahar, fara miere, recomandata si diabeticilor.

 

 

Cum este posibil ca un sirop de tuse sa combata atat tusea productiva, cat si tusea neproductiva? Prin compozitia complexa, Koflet are efect mucolitic si expectorant, determinand fluidificarea secretiilor si facilitarea expectoratiei, dar si antiinflamator si bronhodilatator, ameliorand iritatia bronsica si bronhospasmul. Prin actiunea antibacteriana, antiinflamatoare si antialergica, aceste doua siropuri se adreseaza si agentilor etiologici care determina tusea. Prin efectul demulcent pe care il exercita, este protejata mucoasa inflamata de la nivelul cailor respiratorii.

Continutul ridicat de miere din Koflet ii confera gust bun si proprietati terapeutice ce potenteaza actiunea plantelor (demulcente, antibacteriene, antiiflamatoare si fluidifiant-expectorante). Produsul este lipsit de reactii adverse, este bine tolerat de copiii peste un an si este util in tusea acuta sau cronica de etiologie variata (infectioasa, alergica, tabagica).

 

Se administreaza minim 3 zile in doza ce variaza in functie de varsta si de gravitatea cazului:

– copii peste 1 an: 1 lingurita (5ml) de 3-4 ori/zi

– adulti: 2 ligurite (10ml) de 3-4 ori/zi.

 

Sa ne bucuram din plin de primavara, deoarece avem aliati naturali, siguri si eficienti impotriva afectiunilor de sezon!

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu