Shop
Ultimele 100 de articole

Cum te ajuta carbunele activ sa elimini toxinele din organism

17 iulie 2017, , Vizualizări: ...
carbunele elimina toxinele_650_433
Proprietaţile terapeutice care au fost descoperite in carbunele activ sunt uimitoare. Fie ca este vorba despre curaţarea colonului, purificarea ficatului, curaţarea rinichilor sau a intregului corp, carbunele activ poate fi benefic, intr-o masura mai mica sau mai mare. Este recomandata includerea acestuia in orice program natural de curaţare sau dezintoxicare a organismului.
Foarte puţini practicanţi din domeniul sanataţii işi dau seama de eficacitatea carbunelui activ. Acesta este un agent pentru indepartarea toxinelor din corp şi cel mai bun detoxifiant unic. Desigur, nu trebuie omisa nici importanţa apei care curaţa corpul atat la exterior, cat şi la interior.
Profesorul Richard C. Kaufman, expert in chimie bio-nutritiva la Universitatea din Bruxelles descrie detoxifierea ca fiind un „proces biologic continuu care impiedica toxinele (de la agenţi infecţioşi, alimente, aer, apa şi substanţe care intra in contact cu pielea) sa distruga sanatatea. Expunerea la toxine produce leziuni celulare, boli diverse, reacţii alergice, imunitate scazuta şi imbatranire prematura.”
Citeste mai multe pe DivaHair.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu