Familie-Părinţi/Actualitate

Cum scapi de constipație in 60 de secunde

truc_scapi_de_constipatie
Toata lumea s-a confruntat, cel puțin o data in viața cu problema constipației. Fiecare persoana are propriul mecanism de eliminare a resturilor de mancare. Unele persoane se duc la baie de 3 ori pe zi, pe cand altele o data sau de doua ori pe saptamana. Oricare ar fi programul tau, trebuie sa știi ca, atunci cand nu mergi la baie mai mult de 3 zile, scaunul devine mult mai greu de eliminat și ai șanse mari sa te constipi.
Cu toții știm cat este de neplacut sa fii constipat, iar pentru a rezolva aceasta problema suntem in stare de orice. De la consumul de alimente bogate in fibre, clisme și medicamente, nimic nu este prea mult atunci cand incep sa apara durerile de burta și disconfortul. Totuși, exista o soluție mult mai rapida pentru a scapa de constipație in doar cateva secunde.
Iata cum scapi de constipație in 60 de secunde!
Constipația este o afecțiune destul de comuna, care afecteaza aproximativ 19% din populație și este mult mai frecventa in cazul femeilor. Pentru a scapa de aceasta neplacere, cercetatorii ne recomanda sa gasim mai mule alternative sanatoase, pe langa alimentele bogate in fibre și exercițiile fizice.
Citeste mai multe pe DivaHair.ro[1].
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/sanatate/gastroenterologie/cum-scapi-de-constipatie-in-60-de-secunde
 

Vizualizări: 387
 

Cuvinte cheie: