Shop
Ultimele 100 de articole

Cata apa trebuie sa bei pe zi in funcție de greutate

10 august 2017, , Vizualizări: ...
sfatulparinitlor.ro - apa
Apa este esențiala pentru sanatate. Probabil auzi constant sfaturi legate de beneficiile consumului a 2 litri de apa zilnic, pentru a nu suferi de deshidratare și pentru ca organismul tau sa iși mențina toate funcțiile la capacitate maxima.
De-a lungul anilor, studiile au venit cu diverse recomandari. Adevarul este ca nevoile noastre in materie de hidratare depind de mulți factori, inclusiv de starea noastra de sanatate, de cat de activi suntem, de locul in care traim, dar și de greutatea pe care o avem.
Corpul uman este alcatuit din aproximativ 70% apa, iar fiecare funcție a acestuia depinde de acest lichid. De exemplu, apa ajuta la inlaturarea toxinelor din organele vitale, transporta nutrimentele catre celule, dar asigura și un mediu umed pentru urechi, nas și țesuturile gatului. Lipsa unei cantitați suficiente de apa duce la deshidratare. Procesul, chiar și intr-un stadiu incipient, te poate seca de energie și te poate face sa te simți obosit. De aceea, este esențial sa știi cata apa trebuie sa consumi, in funcție de greutatea pe care o ai.
Citeste mai multe pe DivaHair.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu