7 ciudatenii pe care oamenii le fac pentru a scapa de microbi - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

7 ciudatenii pe care oamenii le fac pentru a scapa de microbi

03 martie 2017, , Vizualizări: ...
spalat pe maini - sfatulparintilor.ro - foter_com

Nimeni nu vrea sa se imbolnaveasca insa exista o multime de modalitati, recomandate de medici, pentru a preveni captarea unui virus. Nu fiecare tehnica care ti-a trecut pe la ureche este buna. Iata cateva dintre cele mai lipsite de eficienta sau chiar periculoase cai de a scapa de microbi.

 

 

  1. Sa-ti tii respiratia dupa ce a stranutat altcineva

Iti tii respiratia dupa cineva a stranutat sau a tusit? Nu te deranja! In caz ca nu ai reflexe supranaturale, chiar inainte ca tu sa te gandesti sa nu mai inspiri germenii au intrat deja in organismul tau.

 

 

  1. Lovirea butonului de la toaleta

Nu este nicio modalitate sa eviti contactul cu unii dintre germenii dintr-o toaleta. Si daca iti speli bine mainile dupa ce ai tras apa, nu ai niciun motiv sa nu apesi temeinic butonul.

 

 

  1. Evitarea asezarii pe scaunul de toaleta

Crezi sau nu evitatul asezarii pe scaunele din toaletele publice nu iti este de prea mult ajutor cand vine vorba despre evitarea virusilor sau a bolilor cu transmitere sexuala. Chiar daca nu intri in contact direct cu suprafata resectiva, imediat ce tragi apa germenii din toaleta vor ajunge in aer.

 

 

  1. Folosirea dosului palmei

Este adevarat ca atunci cand utilizezi dosul palmei pentru a atinge lucruri expui mai putina piele la contactul cu suprafete infestate de germeni. Insa asta nu este o actiune mai eficace in ceea ce inseamna prevenirea contaminarii pentru ca este atat de diferenta in expunerea la germeni este atat de mica incat, practic, nu conteaza.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu