Sfatul medicului. Află tot ce trebuie să știi despre tratarea UNGHIEI INCARNATE - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Sfatul medicului. Află tot ce trebuie să știi despre tratarea UNGHIEI INCARNATE

03 mai 2016, , Vizualizări: ...
unghie incarnata - stockfreeimages.com

Cand auzi pe cineva ca se vaita ca are probleme cu o… unghie, ti se pare ceva banal si nu intelegi de ce se face atata caz. Totusi, unghia incarnata, netratata corespunzator, poate conduce la afectiuni cu mult mai grave (de exemplu, o infectie care poate afecta osul si poate duce la taierea degetului respectiv).

Dar sa o luam de la inceput. In cazul unei unghii incarnate, unghia taie in carne. Aceasta afectiune este de obicei foarte dureroasa si este asociata cu infectia degetului.

O unghie este incarnata atunci cand ambele colturi sau parti laterale ale unghiei cresc sub pielea degetului. Iritatia, roseata, senzatia inconfortabila de caldura, precum si umflarea, durerea si infectarea sunt rezultate a unei unghii incarnate.

Aceasta problema trebuie luata in serios. Infectarea unei unghii incarnate la diabetici sau la cei cu probleme vasculare poate duce la pierderea unui picior.

Daca suspectati ca aveti o problema sistemica (o afectiune care va poate pune in pericol viata) ar trebui sa mergeti la medic (podolog) imediat.

 

Citește mai departe și află ce trebuie să faci pentru a trata UNGHIA INCARNATA

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu