Scrisul tau de mana ascunde informatii pretioase! Vezi ce boli poti avea in functie de asta - Sfatulparintilor.ro
Shop

Scrisul tau de mana ascunde informatii pretioase! Vezi ce boli poti avea in functie de asta

16 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
scris de mana - sfatulparintilor.ro - foter_com

Corpul nostru ne transmite semnale ori de cate ori apare un dezechilibru in organism sau avem vreo suferinta. Acestea este bine sa le luam in seama. De curand specialistii au ajuns la concluzia ca si scrisul de mana poate oferi avertismente cu privire la starea de sanatate a fiecaruia dintre noi, relateaza Healty Panda.

Evolutia din domeniul grafologiei a ajuns la nivelul in care poate detecta daca o persoana prezinta semne clinice ingrijoratoare care sa preconizeze boli precum schizofrenia, autismul sau dislexia, informeaza Healty Panda.

 

Mai jos va prezentam o lista de boli, precum si procese fiziologice care pot fi depistate in functie de scrisul fiecaruia:

 

1. Hipertensiune arteriala

Cu ajutorul grafologiei este posibil sa se determine daca o persoana are hipertensiune arteriala. Caracteristicile scrisului unei persoane care sufera de hipertensiune arteriala variaza dramatic, comparativ cu cele in care persoana are un sistem cardiovascular ce functioneaza normal.

Grafologii au stabilit faptul ca pacientii hipertensivi au un scris dezordonat, cu tremuraturi.

 

2. Schizofrenie

O cercetare medicala sugereaza ca aproape 60% dintre pacientii cu schizofrenie care sunt tratati cu medicamente antipsihotice se confrunta cu efecte extrapiramidale. Acestea includ alte boli, cum ar fi dischinezie tardiva si Parkinsonism. Toate acestea si, de asemenea, dizabilitatea generala motorie a pacientului pentru a-si mentine mainile in control total duc la schimbari profunde in calitatea generala a scrierii de mana a pacientului.

 

3. Sarcina

Cercetatorii au descoperit faptul ca este posibil sa detecteze o sarcina in doar 72 de ore dupa conceptie, iar asta doar analizand scrisul femeii.

Diferentele se intalnesc in zona de mijloc a scrierii de mana a gravidei, in special la nivelul literelor „a” si „o”. De asemenea, prin analiza literelor „p”, „f”, „g” si „y”, sexul fatului poate fi determinat in mod clar la sfarsitul lunii a sasea. in cazul unui copil de sex feminin, literele anterior mentionate vor aparea inclinate spre stanga.

Citetse continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu