Invata cum sa lucrezi cu entitatile din preajma ta! Nu te speria… te vor face mai puternic! - Sfatulparintilor.ro
Shop

Invata cum sa lucrezi cu entitatile din preajma ta! Nu te speria… te vor face mai puternic!

24 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
entitati

Fie ca ne place sau nu, entitatile sunt peste tot in zona 4d (dimensiunea a 4-a), adica in jurul nostru. Daca ati fost atras sa cititi acest articol, atunci imi imaginez ca ai experimentat deja provocarile pe care aceste entitati le pot aduce in aria ta.

Acest subiect este tabu in cultura occidentala; oamenii care au experimentat intalniri cu astfel de entitati sunt ingrijorati de a nu fi etichetati nebuni, asa ca m-am gandit sa sparg gheata si sa aduc la lumina acest subiect. Nu pretind a fi izvorul cunostintelor pe aceasta tema, desi am experimentat o gramada de lucruri cu aceste entitati, ca parte a evolutiei mele in arena spirituala.

Termenul de „entitate” poate fi putin confuz, atfel incat voi schita cateva lucruri despre acele entitati de care vorbesc oamenii. Exista trei tipuri principale de entitati:

  1. Spiritul legat de pamant
  2. Fiinte superioare dimensionale
  3. Entitati negative neumane

 

SPIRITUL LEGAT DE PAMANT

Aceasta se refera in general la un om care a fost incarnat, dar care nu a trecut dincolo atunci cand corpul lor a murit. Aceasta entitate sta aici, in forma de spirit, pana cand este pregatita sa mearga mai departe. Ea este atasata de obicei de aceasta lume si ii este teama de pierdere. De multe ori este legata de un anumit loc si se afla in imposibilitatea de a exista dincolo de el. Aceasta entitate poate fi ori prietenoasa, ori rautacioasa. Spiritele legate de pamant pot fi uneori neplacute si de multe ori pot influenta fiintele umane reincarnandu-se in ele pentru putina vreme. Nu o sa intru in detalii despre acest timp de entitate in acest articol. Am simtit nevoia sa o mentionez pentru a face diferenta.

 

FIINTE SUPERIOARE DIMENSIONALE

Constiinta acestor fiinte este concentrata in cea de-a 4-a dimensiune sau mai sus. De multe ori au un interes in a lua legatura cu fiintele din cea de-a 3-a dimensiune, acestia fiind oamenii. Aceste entitati tind sa se diferentieze de entitatile negative non-umane, fiecare dintre ele avand un suflet individual. Ele vin in forme diferite, din mai multe dimensiuni. Unele dintre ele sunt binevoitoare, cum ar fi ingerii, altele sunt rauvaitoare si altele se afla undeva la mijloc. O entitate rauvaitoare poate fi manipulatoare si pot influenta o persoana in multe si sofisticate cai.

 

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu