Cum gandesc si cum sunt femeile la 20, 30, 40 si 50 de ani - Sfatulparintilor.ro
Shop

Cum gandesc si cum sunt femeile la 20, 30, 40 si 50 de ani

09 martie 2016, , Vizualizări: ...
femei varsta

Se spune ca femeile sunt neintelese, iar cei din jur aproape ca nu gasesc o reteta care sa le multumeasca. O analiza psihologica iti arata cum sunt femeile in functie de varsta lor.

 

La 20 de ani

Femeia tanara se afla in plin proces de desprindere de mediul sau, de delimitare a lui cine sunt eu in raport cu familia sa. Ea se afla, in acelasi timp, intr-un raport de stabilire a pozitiei si fata de grupurile importante din viata sa: prieteni, colegi de facultate sau de serviciu.

Valorile interioare si principiile de viata ale tinerei femei in varsta de 20 de ani sunt inca in formare, dar ca numitor comun al tinerelor din generatia actuala, putem mentiona curajul cu care se arunca in viata comparativ cu timiditatea tinerelor de aceeasi varsta din generatii anterioare.

Societatea se schimba, cadrul se schimba, valorile se schimba. Tinerele de acum parca vor sa arate, uneori prin metode extreme, ca timpul este pretios si nu vor sa repete greselile mamelor lor, mame ce si-au reprimat feminitatea si au facut compromisuri inca de tinere.

20 de ani este varsta tuturor posibilitatilor, insa este si varsta cea mai expusa din lipsa de modele sanatoase, din lipsa capacitatii de a fi obiective, de a face alegeri corecte pentru sine, astfel tinerele sunt usor de atras in capcane si jocuri psihologice care se pot incheia neplacut.

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu