Sfatulparintilor.ro | Sfaturi zilnice pentru parinti cu copii inteligenti
Sfat Gradinite Sfatulparintilor.ro | Sfaturi zilnice pentru parinti cu copii inteligenti
sfatulparintilor.ro-viata-stockfreeimages.com_.jpg

Fără categorie/Psihologul Mirela Horumba pentru voi

Campanie inspirationala: Povestea ta imi schimba viata

13 martie 2013, , Vizualizări: ...

Mirela Horumba, mama si psiholog alaturi de Sfatulparintilor.ro si Clubul Bright Parents din cadrul Shakespeare School te invita sa iti deschizi sufletul, amintirile si inima pentru a participa si tu la campania “Povestea ta imi schimba viata”.

 

Iti aduci aminte de  povestea autentica, miraculoasa de viata pe care ai auzit-o si te-a mobilizat pe loc, fie ca ea apartine cuiva cunoscut, fie ca ai citit-o pur si simplu?

 

Suntem ghidati de forta noastra interioara pe care deseori o descoperim atunci cand vedem ca acel altcineva – cunoscut sau nu – a reusit, a gasit solutii la probleme de viata cu care ne confruntam si noi; daca el sau ea a putut, a fost ghidat, ajutat, sustinut, cu siguranta acest bine este si pentru tine.

 

Uneori simpla punere pe hartie a povestii tale de viata sau a unui fragment din ea, poate inspira sau schimba in bine viata altcuiva. Devii un fel de calauza de lumina pentru persoana care are nevoie sa creada in minuni si sa continue sa traiasca cu adevarat.

 

Vino si tu, scrie-ne povestea ta de mama, de femeie, pentru alte mame, pentru alte femei… cum ai reusit sa depasesti un obstacol limita din viata ta, indiferent care ar fi acela? Ce intamplare deosebita ti-a intarit credinta in Dumnezeu? Ce situatii cu totul speciale de mama singura sau de femeie ce se confrunta cu probleme serioase te-au mobilizat sa devii o invingatoare ?

 

Noi iti dam ocazia sa fii eroul din suflet, pentru alte suflete, adica … sa fii OM.

Pune-ti povestea aici si prin noi, impreuna cu alte povesti inspirationale selectate, ea va ajunge mai departe, publicata, pentru a poposi acolo unde ii este menit sa ajunga, sa fie citita, sa vindece, sa dea speranta, credinta, incredere, recunostinta, putere, claritate, armonie.

PUBLICITATE

 

Povestea ta poate aparea pe pagina principala a Sfatulparintilor.ro (daca doresti iti putem pastra confidentialitatea, folosind un pseudonim) si vei fi parte din viitoarea carte surpriza pregatita de noi, de la mame pentru mame, de la femei pentru femei, de la suflete pentru suflete.

 

Iti asteptam, pana la 30 martie 2013, cu incredere si bucurie, povestea (maximum 3 pagini scrise cu font de 12 in Word) pe adresa de e-mail: mirelahorumba@gmail.com

 

 

Inspiratie si spor,

Mirela Horumba, echipa Sfatulparintilor.ro, Clubul Bright Parents

 

www.mirelahorumba.ro

www.sfatulparintilor.ro

www.shakespeare-school.ro

Cuvinte cheie: ,

Castigi pe loc planse de colorat Disney

Recomandări

Comenteaza

Pentru a putea comenta trebuie sa fii
Daca nu ai cont, click aici pentru cont nou.

Aboneaza-te la newsletter si primesti zilnic noutatile, ca sa fii informat si inspirat. Castigi pe loc planse de colorat Disney
 
Da-ne like si vino alaturi de noi in cea mai mare comunitate de parinti de pe Facebook