Familie-Părinţi/Produse si servicii pentru sanatatea familiei

Primul program de gimnastica prenatala GRATUIT din Romania

10 septembrie 2013, , Vizualizări: ...
O altfel de sarcina

ABC FITNESS lanseaza primul program GRATUIT de gimnastica prenatala din Romania „O altfel de sarcina”. Sarcina este o perioada speciala din viata unei femei, care este insotita uneori si de stari mai putin bune. Gimnastica prenatala este o modalitate foarte buna de inlaturare a stresului si de tonifiere a musculaturii. Mai mult, gimnastica prenatala te va ajuta sa ai un travaliu mai usor si mai scurt.

Programul „O altfel de sarcina” se adreseaza femeilor insarcinate in primele 3 luni si este mai mult decat un program de gimnastica prenatala. Timp de 7-8 luni, cate 2 sedinte pe saptamana, vom oferi un program complet:

> ore de gimnastica prenatala cu Vasile Georgiana, antrenoare fitness in cadrul ABC FITNESS – in cadrul acestor ore vom face exercitii de stretching, pilates, gimnastica care vor avea multiple efecte benefice asupra mamicilor si bebelusilor;

> consiliere nutriţionala personalizata cu Bogdan Vasile, Formator Tehnician Nutritionist ABC FITNESS –  vom afla tainele unei alimentaţii corecte, astfel incat sa asimilezi toate vitaminele şi mineralele necesare;

> consiliere psihologica cu Monica Cazan, psiholog –  pentru ca exista momente cand tindem sa fim mai emotive sau nervoase, aceasta consiliere va reprezenta o deconectare de la stresul cotidian.

Invitam gravidutele sa se inscrie in programul „O altfel de sarcina” la:

Tel: 0755.118.001

E-mail: office@abcfitness.ro

ABC FITNESS ofera cea mai buna consultanta in domeniul fitness/wellness si cursuri acreditate, fiind prima firma care a dezvoltat şi realizat standardul de instructor aerobic-fitness, inovand domeniul sportului commercial. ABC FITNESS este mai mult decat o scoala de fitness, formand adevarati profesionisti in domeniul fitness – wellness.

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Gama completa de triciclete pentru copii pe Nichiduta.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu