Familie-Părinţi/Produse si servicii pentru sanatatea familiei

Primul program de gimnastica prenatala GRATUIT din Romania

10 septembrie 2013, , Vizualizări: ...
O altfel de sarcina

ABC FITNESS lanseaza primul program GRATUIT de gimnastica prenatala din Romania „O altfel de sarcina”. Sarcina este o perioada speciala din viata unei femei, care este insotita uneori si de stari mai putin bune. Gimnastica prenatala este o modalitate foarte buna de inlaturare a stresului si de tonifiere a musculaturii. Mai mult, gimnastica prenatala te va ajuta sa ai un travaliu mai usor si mai scurt.

Programul „O altfel de sarcina” se adreseaza femeilor insarcinate in primele 3 luni si este mai mult decat un program de gimnastica prenatala. Timp de 7-8 luni, cate 2 sedinte pe saptamana, vom oferi un program complet:

> ore de gimnastica prenatala cu Vasile Georgiana, antrenoare fitness in cadrul ABC FITNESS – in cadrul acestor ore vom face exercitii de stretching, pilates, gimnastica care vor avea multiple efecte benefice asupra mamicilor si bebelusilor;

> consiliere nutriţionala personalizata cu Bogdan Vasile, Formator Tehnician Nutritionist ABC FITNESS –  vom afla tainele unei alimentaţii corecte, astfel incat sa asimilezi toate vitaminele şi mineralele necesare;

> consiliere psihologica cu Monica Cazan, psiholog –  pentru ca exista momente cand tindem sa fim mai emotive sau nervoase, aceasta consiliere va reprezenta o deconectare de la stresul cotidian.

Invitam gravidutele sa se inscrie in programul „O altfel de sarcina” la:

Tel: 0755.118.001

E-mail: office@abcfitness.ro

ABC FITNESS ofera cea mai buna consultanta in domeniul fitness/wellness si cursuri acreditate, fiind prima firma care a dezvoltat şi realizat standardul de instructor aerobic-fitness, inovand domeniul sportului commercial. ABC FITNESS este mai mult decat o scoala de fitness, formand adevarati profesionisti in domeniul fitness – wellness.

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu