Familie-Părinţi/Actualitate

Rugăciune pentru sporul casei, binele familiei și izbăvirea de pagube

Citește această rugăciune pentru sporul casei zilnic. Este de ajutor și pentru binele familiei, dar și pentru izbăvirea de pagube și necazuri. Zilele de post, de peste an, dacă sunt ținute, fac ca rugăciunile să fie și mai puternice.

Fiecare credincios se roagă pentru diferite trebuințe – de bani, de sănătatea familiei, pentru sporul casei, binele celor apropiați și multe altele.

Cel mai important lucru de înțeles este acela că pentru a primi ceva necesar, precum spui în rugăciune, este necesar să oferi ceva la schimb.

Acest lucru poate însemna respectarea posturilor de peste an, păstrarea gândurilor pozitive, alungarea gândurilor necurate care îmbolnăvesc.

Este important să mergi și la biserică să te rogi și să asculți Cuvântul lui Dumnezeu.

Trebuie să meriți ceea ce ceri, precum un școlar care-și dorește o notă mare. Dacă nu este pregătit, nu are cum să obțină un calificativ prea bun.

Despre rugăciunile pentru sporul casei poți afla de la duhovnicul tău sau de la un preot. Acesta îți va ghida pașii pe drumul pe care ți-l dorești – să ai spor în toate.

Rugăciune pentru sporul casei, binele familiei și izbăvirea de pagube

Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuieşti şi spre cele smerite priveşti, binecuvântează casa noastră şi cu puterea Ta, întăreşte-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro[1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro: http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/rugaciune-pentru-sporul-casei-binele-familiei-si-izbavirea-de-pagube-137961
 

Vizualizări: 793
 

Cuvinte cheie: , ,