Familie-Părinţi/Actualitate

Numerologie septembrie. Afla numarul destinului pentru 2017 si vezi ce surprize iti rezerva a noua luna a anului

numerologie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - number-484951_1920

Potrivit interpretarilor numerologice, anul 2017 are simbolul 1, este anul universal al inceputului unui nou ciclu.

 

Afla cum iti va merge in luna septembrie 2017, calculandu-ti numarul personal pentru acest an.

 

 

Calcul data nasterii

24 martie 1984

– inlocuieste anul in care te-ai nascut cu anul curent

24 martie 2017

– calculeaza

2+4+3+2+0+1+7 = 19

– redu la o singura cifra

1+9=10

1+0 = 1

 

 

Semnificatia numarului personal pentru septembrie 2017

Incepand din 2016 (An Universal de simbol 9), oamenii trec prin tranzitii semnificative. Energiile noului ciclu de 9 ani  se intensifica in luna septembrie, a 9-a luna din an.

 

 

Numar personal #1

Asteapta-te la activitati intense in septembrie, dar si la culegerea roadelor muncii tale. Pana pe 16 septembrie se pot rupe niste bariere in cariera. Ai nevoie de originalitate si creativitate. Nu este cel mai potrivit moment sa urmezi spiritul turmei. Asuma-ti riscuri, ceea ce faci in aceasta perioada va seta fundatia pentru urmatorii 9 ani. Nu accepta jumatatile de masura.

 

 

Numar personal #2

Te vei bucura de un nivel dublu de energie in aceasta luna. Vei resimti nevoia de mai multa armonie si conexiune emotionala. Ingredientele cheie ale acestei luni sunt: rabdarea, cooperarea, parteneriatul, diplomatia, dragostea, sensibilitatea, intuitia. Fii deschis mesajelor pe care le primesti din Univers. Incepand cu 23 septembrie vei cunoaste noi transformari spirituale semnificative, intuitia va functiona la capacitate si mai mare, profita de aceste circumstante!

 

 

Numar personal #3

Vei avea parte in aceasta luna de optimism, expansiune, creativitate, exprimarea emotiilor. Te simti plin de energie si traiesti cu pasiune. Este posibil sa ai nevoie de o curatare energetica. Nu uita sa te bucuri de viata, da-ti voie sa fii puternic, entuziast. Ai incredere in fortele proprii. Viata are suisuri si coborasuri si nu trebuie sa renunti. Accepta provocarile cu optimism.

 

Numar personal #4

Te concentrezi in principal pe cariera, ca si in ultimele 9 luni. Te organizezi pentru a iti merge totul ca pe roate. Esti mai practic decat de obicei, mai motivat sa finalizezi fiecare proiect in parte. Vei avea satisfactii personale semnificative pana la finalul anului si vei trai cu sentimentul ca ti-ai facut bine treaba. Daca iti joci corect cartile, beneficiile se vor tot vedea cinci ani de aici inainte.

 

 

Numar personal #5

Schimbari profunde au loc, iar unele oportunitati te sperie de-a dreptul. Pana in 18 septembrie vei avea parte de experiente care sa te faca sa iesi din zona de confort, ai decizii importante de luat. Nu este cel mai bun moment sa fii indecis. Hotaraste si actioneaza, chiar daca te sperie ceea ce urmeaza sa faci. Si la capitolul dragoste lucrurile stau bine, in special dupa 19  septembrie, cand se preconizeaza o vacanta sau o calatorie de afaceri pe care o poti combina cu placerea. Septembrie va fi punctul culminant al transformarii tale.

 

 

Numar personal #6

Fa un pas inapoi si bucura-te de placerile vietii, de dragoste si de familie. Pot aparea cateva contradictii de sentimente: pe de o parte sa te simti binecuvantat cu toate pe cate le ai, dar totodata sufocat de responsabilitati. Toate problemele care se vor ivi in aceasta luna trebuie rezolvate in aceasta luna. Evalueaza-ti relatiile! Care merita pastrate, care merita “aruncate”?

 

Numar personal #7

Nu are rost sa negi, in septembrie simti nevoia sa petreci mai mult timp cu tine insuti. Nu ai mai dedicat de multa vreme timp doar pentru tine, pentru solitudinea ta. E nevoie de putina rabdare pentru a manifesta in lumea fizica, ceea ce planifici in mental. Energia cifrei 7 te face mai curios, mai interesat de anumite zone de cercetare. Poate fi o luna buna sa incepi cursuri care sa-ti dezvolte anumite abilitati ce te pot ajuta in afaceri. Dupa 27 septembrie se vor vedea eforturile muncii tale asidue.

 

 

Numar personal #8

Nu trebuie sa supraestimezi importanta conjuncturii in care te afli, insa nici sa o ignori nu este cazul. Pune cartile pe masa si recunoaste ca esti asa cum esti. In septembrie, in special dupa data de 18, poti castiga sume importante de bani, iar dupa data de 23 ti se pot recunoaste oficial niste merite. Poate urma o promovare sau, daca ai firma ta, poate avea loc o fuziune care sa-ti aduca o pozitie mai buna. Chiar daca te simti “pe val”, nu uita sa le multumesti si celor care au contribuit la reusita ta. Nu-ti asuma toate meritele succesului!

 

 

Numar personal #9

A sosit vremea inventarului. Ce-ti doresti cu adevarat, care sunt pasiunile tale, care sunt temerile, fricile, regretele, greselile, momentele in care ai fost mandru? Fa-ti o lista! Urmareste-ti scopul si accepta ca poti avea oportunitati infinite de a-ti atinge telurile, chiar daca mai pot aparea si turbulente pe traseu. Fii pregatit sa cunosti oameni noi, sa iti faci planuri noi. Nu mai exista cale de intoarcere, totul merge inainte, chiar daca ti se va parea ca totul se misca incet.

 

 

Sursa: astrostyle.com

 

Vizualizări: 3269
 

Cuvinte cheie: ,