Ce inseamna cand visezi serpi. Ei apar in vis cand ai perioade de schimbare. Sa te temi sau sa te bucuri ca ii visezi? Afla!

10 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
Ce inseamna cand visezi serpi- sfatulparintilor.ro - pexels-com - photo

 

Ce inseamna cand visezi serpi. Conectarea sarpelui din vis cu viata ta

O metoda generala de intrepretare consta in asocierea trasaturilor animalului visat cu situatia ta de viata sau cu personalitatea ta. Ai putea descoperi ca urmatoarele caracteristici ale sarpelui din vis sunt prezente si in viata reala.

– Serpii sunt animale salbatice, imposibil de antrenat. Se afla dincolo de orice control uman.

Interpretare: Fii atent daca experimentezi sentimente sau situatii pe care simti ca nu le poti controla; cauta sa vezi daca trebuie sa fii atent la o anumita parte nedezvoltata a ta care are nevoie sa se exprime sau sa se dezvolte armonios.

– Serpii sunt imprevizibili. Au tendinta de a ataca prin surprindere; apar pe neasteptate si dispar la fel de repede.

Interpretare: poti asocia aceste calitati cu o frica pe care o ai sau cu propriul comportament atunci cand te confrunti cu o provocare?

– Serpii declanseaza aversiune si frica la oameni.

Interpretare: cand oamenii si serpii se intalnesc, exista pericolul ca reptila sa atace, crezand ca se afla in primejdie.

– Serpii sunt aproape de pamant si sunt asociati cu pamantul.

Interpretare: Incearca sa te concentrezi pe conexiunea ta interioara cu pamantul; sau poate te simti la pamant, sau cu picioarele pe pamant; cum iti folosesti instinctele primare.

– Cand cresc, serpii naparlesc, lasa in urma pielea veche in timpul procesului de transformare.

Interpretare: Serpii sunt simboluri pentru transformare persoana; atentie la ce se schimba in viata ta sau ce speri tu sa se schimbe sau sa lasi in urma pentru a merge mai departe.

– Daca esti muscat, sarpele iti injecteaza venin care este mortal.

Interpretare: Moartea sau frica de moarte din vis nu trebuie luata in sens literal. Este, adesea, un deces simbolic, o moarte a vechiului si oportunitatea de a scapa de ceea ce nu-ti mai este de folos. Poate insemna si parerea de rau pentru pierderea a ceva a a cuiva care era important pentru tine.

– In veninul sarpelui se afla si antidotul.

Interpretare: Adesea, o situatie provocatoare este si o oportunitate de a descoperi ceva nou sau sa profiti de o oportunitate.

 

 

Ce inseamna cand visezi serpi. Puncte cheie care sa-ti largeasca interpretarea visului

Reconecteaza-te cu sarpele din vis

Caracteristicile sarpelui din vis simbolizeaza ceva ce se intampla sau te preocupa in viata reala. Trebuie sa-ti reamintesti ca prezenta sarpelui a fost in vis.

Spre exemplu, te-ai putea proiecta din nou in vis si sa-ti amintesti detaliile despre cum arata reptila, cum se misca si cum te simteai tu. Ai putea sa-ti imaginezi cum ii pui intrebari sarpelui in legatura cu intentiile sale, cu mesajele pe care le are pentru tine. Asa ai putea interpreta de fapt ce simbolizeaza sarpele din vis.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu