Shop

6 lucruri pe care ar trebui să le facă bărbaţii, dar nu le fac

27 august 2013, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor-6 lucruri pe care ar trebui să le facă bărbaţii dar nu le fac

În anumite momente ale vieţii este important pentru bărbaţi să caute şi să implementeze noi modalităţi de îmbunătăţire a vieţii. Dar pentru fiecare îmbunătăţire există atât de multe alte potenţiale lucruri pentru bărbaţi pe care dacă le-ar face ar aduce un plus în viaţa lor.

 

Indiferent că este vorba despre un obicei, lene sau teamă iată câteva exemple de lucruri moderne pe care bărbaţii ar trebui să le facă însă nu le fac:

 

 

 

Pentru bărbaţi # 1: Să citească manualul de utilizare

Dacă o să-ţi arunci o privire prin casă vei descoperi că manualele de utilizare ale dispozitivelor electronice din casă, maşină etc. n-au fost niciodată răsfoite.

 

De ce nu citesc bărbaţii manualul de utilizare: Cine are nevoie de acele cărţulii care să-i spună ce să facă. Şi, oricum, de cele mai multe ori nu descifrezi ce este scris acolo. Chiar este nevoie de hieroglife antice care să-ţi explice caracteristicile unui Blu-ray player?

 

De ce ar trebui ca bărbaţii să citescă manualul de utilizare: În cazul în care asamblezi sistemul surround într-un mod corespunzător atunci filmul pe care îl vezi la plasmă se va şi auzi aşa cum îţi doreşti.

 

 

Pentru bărbaţi # 2: Să cumpere chilipiruri

Probabil că te gândeşti, de ce să te oboseşti? Când ai nevoie de ceva te duci şi-l cumperi. De ce să-ţi baţi capul cu lucruri care acum sunt la jumătate de preţ şi de care ai putea avea nevoie în viitor? Pentru că asta ar însemna zeci de mii de lei care să-ţi rămână în buzunar.

 

De ce nu-şi bat bărbaţii capul cu chilipirurile: Pentru că numai femeile cumpără când sunt reduceri, nu-i aşa? Da, chiar aşa fac femeile. Economisesc bani pe lucrurile de care au nevoie. Şi bărbaţii ar trebui să procedeze la fel. Nu trebuie decât să cumperi costum de baie iarna şi bocanci vara. Nu-i mare lucru.

 

De ce ar trebui ca bărbaţi să cumpere chilipiruri: Toţii banii pe care îi economiseşti astfel îi poţi folosi pentru o vacanţă, o cină romantică sau achiziţionarea unui costum care să te ţină câţiva ani.

 

 

 

Pentru bărbaţi # 3: Să spele hainele corespunzător

Mulţi bărbaţi au intenţii bune atunci când vine vorba despre spălatul rufelor. De fapt, mulţi dintre ei vor să execute această sarcină regulat şi mai ales bine, însă au probleme cu urmărirea instruţiunilor şi, cumva, amestecă rufele colorate cu cele albe, pun rufele curate alături de cele murdare şi niciodată nu calcă lucrurile care au nevoie.

 

De ce nu vor bărbaţii să spele hainele: Oricine ştie că spalatul rufelor este o activitate plictisitoare şi, de aceea, vor să s-o termine cât de repede se poate. Iar această atitudine este cel mai mare vinovat.

 

De ce ar trebui bărbaţii să spele hainele: Dacă hainele tale arată murdate, şifonate, neîngrijite nu vei face o impresie bună în rândul celorlalţi şi la birou în special.

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Comentarii (7)

 1. 27ralu spune:

  Intr-adevar,unii barbati nu fac nici unul dintre lucrurile astea.ei considera ca femeile trebuie sa le faca unele.

 2. ludovica spune:

  ei nu prea au rabdare ar putea fii o explicatie

 3. lorela02 spune:

  Al meu sot face 3 din 6 lucruri expuse… ma declar multumita :))

 4. marianaion spune:

  Sotul meu stie sa faca mancare, nu dupa retete ci dupa cum crede el, dar ii iese de obicei. Si mai citeste uneori si manualul de utilizare al lucrurilor.. restul…pauza

 5. mamaluiluca spune:

  De cand il cunosc (adik de 5 ani) nu si-a facut niciodata analize (nu vrea, pt ca cica se simte bine) si nici de spalat haine nu a spalat niciodata..in rest se incadreaza cu toate enumerate..de fapt el e bun la destule la casa omului (el a zugravit apartamentul nostru si a facut si mobila..a invatat singur si i-a iesit foarte bine.. si multe altele)..sunt foarte multumita de el..este foarte harnic si priceput.. 🙂

 6. mamicadepuiut spune:

  hahaha,le face pe toate si bine,cred ca intr-o alta viata a fost doamna:))

 7. George Cristian spune:

  Presupun ca acest articol a fost scris de o femeie sau la cererea femeilor. Nu ca nu as fi de acord cu cele scrise, dar daca aceste lucruri care le fac femeile in mod frecvent si le-am face SI noi, ma intreb care mai este rolul femeii in viata unui barbat. Sunt convins ca sunt si femei care pot face… o mobila, de exemplu, sau sa schimbe o priza, o baterie sanitara, etc, lucruri care in mod normal trebuie sa le faca un barbat, dar exista si barbati care pot sa spele rufele cu o masina de spalat, sa gateasca, sa calce rufe, etc. Din punctul meu de vedere daca poti accepa situatia in care te afli, te poti numi un om fericit alaturi de celalalt. Bineinteles, nu accept cazurile in care unul dintre parteneri chiar nu face sau nu „poate” face nimic

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu