Shop

5 tipuri de personalitate pe care angajatorii le EVITĂ

31 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Tipuri de angajati evitati de patroni

Dacă la interviul de angajare laşi senzaţia că eşti arogant, poţi să îţi iei adio de la jobul respectiv, spun specialiştii HR. Nu doar profilul arogantului are şanse mici să fie ales de către recrutori, ci sunt şi alte tipuri de personalitate pe care angajatorii le evită.

 

1. Arogantul. Cei care se simt prea buni pentru a sta de vorbă cu tine nu au mari şanse să treacă de primul interviu. Recrutorii îşi imaginează că astfel de personaje le vor compromite brandul de angajator din momentul în care vor reprezenta firma cu acte în regulă.

2. Tăntălăul. Recrutorii au o fobie în special pentru cei care pun întrebări stupide. Se încadrează aici şi cei care întreabă lucruri care au fost deja lămurite în timpul discuţiei sau cei care sunt preocupaţi de aspecte care nu au legătură cu jobul lor. Cei care folosesc răspunsuri prefabricate sunt, de asemenea, încadraţi în categoria „neangajabil”.

3. Certăreţul şi plângăciosul.Unii candidaţi sunt puşi pe dispută directă cu recrutorii la fiecare punct al discuţiei. Sunt genul de oameni care s-au obişnuit să critice tot ce întâlnesc şi care nu văd decât părţile proaste ale unei situaţii sau ale unui produs. La capătul opus, sunt cei care imploră mila angajatorului la fiecare frază şi îi dau de înţeles acestuia că viaţa lor şi a familiei lor depinde de decizia luată la acest interviu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Oamenii acestia sunt evitati de toata lumea,nu numai de angajatori.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu