Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi - Sfatulparintilor.ro
Shop

Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi

09 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...

O fetita de 12 ani din Statele Unite, decedata la inceputul anului din pricina unei pneumonii, si-a uimit parintii si dincolo de moarte.

La doua saptamani de la moartea fetei, parintii i-au gasit in lucruri o scrisoare pe care fata o scrisese in aprilie 2013, adresata ei, cand va avea 22 de ani.

 

“A fi deschisa de Taylor Smith, la 13 aprilie 2023”, scria pe plic.

scrisoare taylor smith

 

“Draga Taylor, cum mai merge? Viata era destul de frumoasa acum 10 ani. Primesti aceste felicitari cam tarziu, dar ti le-am scris foarte devreme. Felicitari pentru absolvirea liceului. Daca n-ai terminat liceul, ar fi bine sa te intorci la invatat. Obtine diploma aia! Te-ai mutat la casa ta? Cum e la facultate? La ce ai note mari? In momentul cand iti scriu as vrea sa devin avocat (…) Cam atat am avut sa-ti spun. Nu uita ca au trecut 10 ani de cand ti-am scris aceste randuri. Probabil multe lucruri s-au intamplat. Si bune, si rele. Insa nu uita ca fac parte din viata si trebuie sa le faci fata”.

 

 

Parintii au fost socati de moartea fetei, insa s-au consolat cu ideea ca Dumnezeu a considerat ca este timpul sa le ia ce aveau mai drag. “Multe persoane se vor intreba de ce nu-l uram pe Dumnezeu ca ne-a luat-o. Eu stiu doar un lucru. Daca fiica mea avea incredere in Dumnezeu si mie imi este la fel de usor sa am incredere in El”, a declarat Tim Smith, tatal fetei.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu