Shop

După sâni, buze şi posterioare „umflate”, a venit rândul sarcinilor de silicon

05 iunie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - sarcina silicon

O piaţă care se dezvoltă pe nesimţite este cea a sarcinilor de silicon – care mimează perfect o sarcină adevărată. Acestă prospătă invenţie este căutată în special de femeile care vor să ascundă astfel de ochii lumii o eventuală adopţie sau chiar faptul că au apelat la o mamă-surogat. Şi industria cinematografică este unul dintre clienţii care se arată din ce în ce mai interesaţi de acestă invenţie.

Burta de gravidă realizată din siliconare a devenit una dintre cele mai înfloritoare industrii în China, ţară unde funcţionează şi „politica unui singur copil” de familie, China fiind ţara cu cel mai numeroasă populaţie de pe glob.

Comenzile curg. „Exportăm la fel de multe produse precum cele pentru piaţa internă, dar avem două grupuri total diferite de clienţi”, povesteşte Wang Ruin, directorul de vânzări al unei asemenea companii din cu vânzările din Guangdong, scrie China Daily. Ruin a ţinut să precizeze că piaţa de sarcini aproape că a egalat-o pe cea de sâni de
silicon.

Femeile din China care nu pot avea copii şi folosesc o mamă-surogat care să îl poarte sau cele nu vor ca rudele şi prietenii lor să afle că adoptă vreunul, constituie majoritatea clienţilor firmelor producătoare de „sarcini” de silicon. Preţul unei „sarcini” de silicon variază de la 63 la 540 de dolari pe bucată, acesta fiind realizată pe etape de sarcină, adică trei etape, simulând stadiile de sarcină între 2 şi 4 luni, 5 şi 7 luni şi ultima etapă, de 8 şi 9 luni. Comenzi „grase” vin şi din Statele Unite, în special de la industria cinematografiei şi a celei de divertisment, pentru recuzita de scenă.

Vezi VIDEO pe RTV.NET:

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. mari spune:

    La chinezii astia te astepti la orice.

  2. 27ralu spune:

    Doamne,oare ce o sa mai inventeze?oricum,e interesanta conceptia.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu