Shop
Ultimele 100 de articole

Cum ne protejăm părul pe timp de caniculă. Sfaturile unui hairstylist

26 iulie 2013, , Vizualizări: ...
sanatate par vara

Pe timp de caniculă nu doar pielea şi organismul nostru are nevoie de protecţie, ci şi părul nostru care poate suferi puternic din cauza soarelui şi a temperaturilor ridicate.

„Este foarte important ca pe timp de vară să îi oferim părului o hidratare mai mult decât necesară. Hidratararea este necesară mai ales în cazul părului ondulat, care are tendinţă de deshidratare. Dacă nu îi oferim o mască, un ulei, o protecţie solară ne vom întoarce din concediul de la mare cu vârfuri despicate şi va trebui să-l tundem”, a declarat hairstylistul Cristi Pascu, potrivit RTV.NET.

 

Hairstylistul recomandă ca pentru spălat, în timpul verii, să fie folosit un şampon hidratant, o mască puternic hidratantă care se va aplica doar pe vârfului, şi dacă mergem la plajă un spray cu protecţie solară şi un ulei sau un ser pentru vârfuri.

 

„Chiar dacă părul nu este extrem de aspectuos la plajă dacă îl dăm cu mult ulei pe vârfuri, mai bine să avem acest inconvenient şi să avem un păr sănătos la finalul concendiului decât să ne bucurăm că arătăm extraordinar de bine, iar când ajungem acasă trebuie să ne mai tundem încă 2-3 centimetri”, explică Cristi Pascu.

 

Află pe RTV.NET cum ar trebui să ne tundem vara pentru a nu avea o păr deteriorat.

 

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu