Shop
Ultimele 100 de articole

9 sfaturi de moda de la cele mai chic mamici bloggerite

28 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
Toamna este momentul perfect pentru a ne uita prin garderoba noastra si pentru a ne orienta asupra a ceea ce mai este cazul sa pastram sau ce ar trebui sa dam deoparte.

Toamna este momentul perfect pentru a ne uita prin garderoba noastra si pentru a ne orienta asupra a ceea ce mai este cazul sa pastram sau ce ar trebui sa dam deoparte. Pentru a ne fi mai usor in acest demers ne putem inspira si din sfaturile de moda venite din partea unor mamici bloggerite. Veti vedea ca ideile lor sunt mereu binevenite si ne vor ajuta sa adoptam un stil vestimentar in care sa ne simtim cu adevarat in largul nostru.

„Nu evita sa porti rochii”- Joanna Goddard

Joanna Goddard are 38 de ani, s-a nascut la Paris, dar a trait apoi in Anglia si in SUA. In 2001 a absolvit Universitatea din Michigan si s-a mutat la New York. Timp de mai multi ani a lucrat ca redactor la publicatii celebre, precum „Cosmopolitan”, „Bene” (o revista despre moda si stilul de viata din Italia), „Glamour”, „Cookie”, „Budget Travel” si „New York”. Dupa anul 2008 a devenit blogger pentru „Glamour.com”, „Condé Nast Traveler” si „Martha Stewart Living”.

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu