​Vrei sa te simti excelent purtand sutien? Putine femei stiu aceste trucuri cu sutienul. ​Iti vor usura viata!​

by Sfatul Parintilor | 27/06/2017 21:31

Sutienul este cel mai important element din garderoba unei femei. Il poarta aproape in fiecare zi si starea lor emotionala in increderea in sine depinde de el.

 

Vrei sa te simti excelent purtand sutien? Iata cateva trucuri care iti vor usura viata!​

 

 

  1. Nu lasa breteaua sutienului sa alunece

Sutienele fara bretele sau cu o bretea pusa in jurul bustului nu sustin sanii, ceea ce este cu adevarat enervant. Ataseaza o bretea de spatele sutienului, trece pe sub sani si strange-o de partea cealalta a sutienului. Acum sutienul va ramane fix indiferent de ce faci.

 

 

  1. Secretul unui push-up perfect

Aceasta tehnica este grozava cand iesi in oras sau cand mergi la o sedinta foto. Asaza buretii pe diagonala si nu orizontal – de la baza catre lateralul fiecarui san.

 

 

 

  1. Daca breteaua te jeneaza

Pune pe sub bretea un plasture de silicon astfel incat breteaua sa nu-ti mai frece pielea. In general, daca te jeneaza o bretea inseamna ca ai strans-o prea tare.

 

  1. Fa rochiile fara bretele mai confortabile

Nu este usor sa alegi sutienul potrivit pentru o rochie fara bretele, in special una care iti lasa spatele gol. Ai putea sa tai partea din fata a sutienului si sa o cosi direct pe rochie.

 

 

  1. Cum sa potrivesti bretelele sutienului

Nu uita: suportul optim este obtinut atunci cand poti baga doua degete unul deasupra celuilat sub breteaua sutienului. Acum ajustarea bretelelor este usoara.

 

 

  1. Pentru a ridica sanii

Daca sutienul este intins si nu-ti sustine sanii prea bine sau pur si simplu doresti sa ii ridici mai mult incruciseaza bretelele.

  1. Cum sa imbunatatesti un sutien de dantela

Acest sutien arata foarte bine si este confortabil si moale intrucat nu are sarme si elastice. Insa nu le ofera sanilor volum. Pentru a rezolva problema, foloseste cupele de la costumul de baie. Le poti lipi inauntru cu un leucoplast.

 

 

  1. Daca ai spatii descoperite la camasa

Aceasta este o problema cu care se confrunta des femeile cu un bust generos. Pentru a nu-ti expune sanii prinde-ti pe camasa benzi cu arici care sa tina zonele dintre nasturi apropiate.

 

 

  1. Cum sa-ti aranjezi sutienele

Cel mai bine este sa le agati de un umeras. In acest fel, sutienele nu se vor deforma si, in plus, vor fi mereu la indemana.

 

 

Sursa: brightside.me

Source URL: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/frumusete-si-stil/%e2%80%8bvrei-sa-te-simti-excelent-purtand-sutien-putine-femei-stiu-aceste-trucuri-cu-sutienul-%e2%80%8biti-vor-usura-viata%e2%80%8b/