​Vrei sa te simti excelent purtand sutien? Putine femei stiu aceste trucuri cu sutienul. ​Iti vor usura viata!​ - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

​Vrei sa te simti excelent purtand sutien? Putine femei stiu aceste trucuri cu sutienul. ​Iti vor usura viata!​

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » ​Vrei sa te simti excelent purtand sutien? Putine femei stiu aceste trucuri cu sutienul. ​Iti vor usura viata!​
sutien - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - decollete-1688448_1920

Sutienul este cel mai important element din garderoba unei femei. Il poarta aproape in fiecare zi si starea lor emotionala in increderea in sine depinde de el.

 

Vrei sa te simti excelent purtand sutien? Iata cateva trucuri care iti vor usura viata!​

 

 

  1. Nu lasa breteaua sutienului sa alunece

Sutienele fara bretele sau cu o bretea pusa in jurul bustului nu sustin sanii, ceea ce este cu adevarat enervant. Ataseaza o bretea de spatele sutienului, trece pe sub sani si strange-o de partea cealalta a sutienului. Acum sutienul va ramane fix indiferent de ce faci.

 

 

  1. Secretul unui push-up perfect

Aceasta tehnica este grozava cand iesi in oras sau cand mergi la o sedinta foto. Asaza buretii pe diagonala si nu orizontal – de la baza catre lateralul fiecarui san.

 

 

 

  1. Daca breteaua te jeneaza

Pune pe sub bretea un plasture de silicon astfel incat breteaua sa nu-ti mai frece pielea. In general, daca te jeneaza o bretea inseamna ca ai strans-o prea tare.

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie:
Data articol: 27/06/2017