Shop
Ultimele 100 de articole

Andreea Marin si Violeta, printese pentru Disney

30 aprilie 2013, , Vizualizări: ...

Andreea Marin si fiica ei, Violeta, au imbracat rochii de printese pentru o sedinta foto speciala, prilejuita de lansarea serialului Sofia Intai pe 11 mai la Disney Junior.

 

andreea marin - violeta

andreea marin - violeta

andreea marin - violeta

andreea marin - violeta

andreea marin - violeta

Creatie vestimentara: Rochii Ana Radu

Hair & make up: Florentina Chiran

Fotograf: Sebastian Enache

Locatie: Palatul Mogosoaia

Serialul Sofia I are premiera sâmbătă 11 mai, la 10:00 la Disney Junior

 

PRINCESS SOFIA 

Disney Junior prezintă prima mică prinţesă odată cu premiera serialului Sofia Intâi, un serial animat fermecător, plin de muzică, pentru întreaga familie, sâmbătă, 11 mai, la ora 10:00.

 

Prin intermediul serialului de desene animate ”Sofia Întâi”, Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu este aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori, în stilul său plin de sensibilitate, că și ei pot avea un comportament ”regal”, fiind suficient sa dea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.

PRINCESS SOFIA

Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia Intâi este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copii prescolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.Urmăreste noul serial în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, începând cu 11 mai şi, în reluare, duminică, tot de la ora 10:00! Mai multe informaţii puteţi găsi pe website-ul www.disneyjunior.ro!

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu